Jak nahrát mluvené slovo bez rušivého pozadí?
-
- Reklama
Ahoj,
přišelza mnou kamarád, že by potřeboval nahrát komentář k filmu..
Vybavení bych na to měl, jen otázka jaké..
Mam kondenzítor APEX 415, zkoušel jsem přes něj něco nahrávat, ale je v tom slyšet i dost dalších věcí..
Nabízí se několik řešení.. Buď jestli není lepší nějakej dynamickej a dát mu trochu kompresoru nebo kondenzátor, ale ty "zvuky na pozadí" "zrušit" nějakym GATEM. Nemam v tomhle směru vůbec žádnou praxi a tak bych uvítal kdyby jste mi někdo poradil - třeba jak to děláte vy
Děkuju moc
přišelza mnou kamarád, že by potřeboval nahrát komentář k filmu..
Vybavení bych na to měl, jen otázka jaké..
Mam kondenzítor APEX 415, zkoušel jsem přes něj něco nahrávat, ale je v tom slyšet i dost dalších věcí..
Nabízí se několik řešení.. Buď jestli není lepší nějakej dynamickej a dát mu trochu kompresoru nebo kondenzátor, ale ty "zvuky na pozadí" "zrušit" nějakym GATEM. Nemam v tomhle směru vůbec žádnou praxi a tak bych uvítal kdyby jste mi někdo poradil - třeba jak to děláte vy
Děkuju moc
Gate tě nevytrhne, nevytlumená místnost bude cítit ve chvíli mluvení - tedy když bude gate otevřený. A při troše snahy najdeš tady na fóru takový "kolovrátek" na téma mluvené slovo: páskový M160, Shure SM7, Beyerdynamic M99.
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Kolovratek by se jeste pridal a doporucil akusticky upravit prostor kolem mikrofonu. Kdyz nic lepsiho (lepsim myslim trvale akusticke upravy mistnosti jako takove) tak aspon s pomoci akustickeho paravanku sE Reflexion Filter.
Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,