M-Audio ProFire Lightbridge

DI, kabely, konektory, sluchátka, software, zvukové karty, počítače...
Odpovědět
  • Reklama
  • dLive masterclass PRAHA with Dylan Mitrovich
l2ysho
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od l2ysho »

Nemáte niekto skúsenosti s prevodnikom ProFire Lightbridge od M-Audio(problemy, chyby, ovladace, atď)?

http://www.studio.sk/m-audio-firewire-a ... ghtbridge/" onclick="window.open(this.href);return false;
exxxi
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od exxxi »

Pořídil jsem si tuhle "kartu" a mám zmatek v kabelech. Na M-Audio jsou všechnu ADAT konektory stejný a na Behrineru ADA8000 je vstup stejný konektor Toslink , ale výstup je trochu jiný. Dává se do něj stejný kabel, nebo něco speciálního?
SiEx3, X32r, IG4T, EV, Turbosound etc.
janek
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od janek »

exxxi píše:Pořídil jsem si tuhle "kartu" a mám zmatek v kabelech. Na M-Audio jsou všechnu ADAT konektory stejný a na Behrineru ADA8000 je vstup stejný konektor Toslink , ale výstup je trochu jiný. Dává se do něj stejný kabel, nebo něco speciálního?
Mne sa zda, ze aj na ADA8000 su oba konektory rovnake :) Kabel je taky isty, oba konce rovnake.

Mame ADA8000 aj M-Audio Profire 2626, a kable tam niekolko rokov davam ako pridu (dva rovnake neoznacene kable s oboma rovnakymi koncami) a nikdy s tym nebol problem.

...to mi pripomina, ze by som si ich mohol oznacit, aby som nemusel si pamatat ktory je IN a ktory je OUT... :)
exxxi
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od exxxi »

Ten ada má na výstupu vyndavatelnou záslepku a na vstupu se ta záslepka sklápí dovnitř. Proto mě to zmátlo, ale zkusím použít standardní TOS-M konektory. Uvidíme ;-)
SiEx3, X32r, IG4T, EV, Turbosound etc.
Odpovědět

Zpět na „Příslušenství“