UKRADENÝ aparát Mirka Horkého
Pravidla fóra
- sekce slouží k informacím o odcizených věcech a všemu, co souvisí se zvukařinou. Mohou zde být zveřejněny všechny informace, které by mohly vést k nalezení věcí. Při psaní příspěvků pozor na činnost, která by mohla překročit meze zákona (uvádění jmen domnělých pachatelů, adres, osobních údajů...).
- příspěvky, nesouvisející s tématem fóra, nebo obsahující vulgarity budou smazány.
- na příspěvek můžete odpovídat či pokládat upřesňující dotazy, můžete i komentovat jeho obsah.
NEZAPOMEŇTE DO INZERÁTU UVÉST KONTAKT.
Diskuzní fórum zvukarina.cz ani lidé, spjatí s jeho tvorbou, nenesou odpovědnost za obsah a pravdivost údajů, uvedených v inzerci.
- sekce slouží k informacím o odcizených věcech a všemu, co souvisí se zvukařinou. Mohou zde být zveřejněny všechny informace, které by mohly vést k nalezení věcí. Při psaní příspěvků pozor na činnost, která by mohla překročit meze zákona (uvádění jmen domnělých pachatelů, adres, osobních údajů...).
- příspěvky, nesouvisející s tématem fóra, nebo obsahující vulgarity budou smazány.
- na příspěvek můžete odpovídat či pokládat upřesňující dotazy, můžete i komentovat jeho obsah.
NEZAPOMEŇTE DO INZERÁTU UVÉST KONTAKT.
Diskuzní fórum zvukarina.cz ani lidé, spjatí s jeho tvorbou, nenesou odpovědnost za obsah a pravdivost údajů, uvedených v inzerci.
-
- Reklama
Re: Ukradeny aparat Mirka Horkeho
To jsi měl štěstí, většinou se při balení na konci akce strácí menší věci, tašky, notebooky atp. Mám snahu vždy první vše lehce odnesitelné zamknout po akci rychle do auta. To nám ale na jedné akci v prosinci taky vybrali (v průběhu balení aparátu) - takže kromě notebooku to odneslo ještě okno v autě. Já bych ty hajzlíky vůbec nešetřil. Bratránkovi se teď nedávno stalo, že vyjel bruslit ze synkem na rybník a naštěstí zapoměl puk v autě. Jak se vracel našel v autě (1/2 roku starej pasat) zabořenýho týpka pod palubovkou a ten mu s úsměvem sdělil, že auto bylo odemklý a tak tam čeká aby ho náhodou někdo neukrad 
Zvukař bez www stránek
-
Pavel Sulek
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Chalani, tak mne sa po precitani prispevkov v tejto teme urobilo zle. Je mi luto p. Horkeho a nepochopim "novodobych" zlodejov, ktori ukradnu aj cloveka sameho. V tomto pripade dotycny (alebo viac) podla mna isli na istotu a presne vedeli, co odcudzuju. Neviem si predstavit, co by som robil v takom pripade. Pre mna technika znamena velmo vela. Asi by som to nezvladol. A to co napisal nedavno vikosound, tak to je sila. Asi by som v jeho situacii vrazdil (ked mi niekto bezdovodne siahne na moju vybavu). Ktovie, co by s tym efektovym rackom robili a ci vobec vedeli, co sa snazi odniest. NEDAJME IM SANCU!!! 
Tady jsou o tom bližší informace.
http://svitavsky.denik.cz/zlociny-a-sou ... lionu.html
Jevíčko je malé město, kdekdo ví, kde MIrek Horký bydlí, že zvučí a že má ohromný aparát. Takže mohli jít najisto. Anebo jim šlo třeba jenom o vozík, ale spíše ne. Je to skutečně záhada.
Doufám, že je najdou a zpřeráží jim všechny hnáty.
http://svitavsky.denik.cz/zlociny-a-sou ... lionu.html
Jevíčko je malé město, kdekdo ví, kde MIrek Horký bydlí, že zvučí a že má ohromný aparát. Takže mohli jít najisto. Anebo jim šlo třeba jenom o vozík, ale spíše ne. Je to skutečně záhada.
Doufám, že je najdou a zpřeráží jim všechny hnáty.
Ukradeny aparat Mirka Horkeho
Tak přátelé, dobrá zpráva aparatura je na světě.
http://svitavsky.denik.cz/zlociny-a-sou ... 90310.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://svitavsky.denik.cz/zlociny-a-sou ... 90310.html" onclick="window.open(this.href);return false;
-
OK2MDK
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
tak to je dobre
bych jim to nechla odpravocat v dolech pěkne 50 kč na hodinu, dokud by nedosáhli te hodnoty toho aparátu.
bych jim to nechla odpravocat v dolech pěkne 50 kč na hodinu, dokud by nedosáhli te hodnoty toho aparátu.
-
george_58
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Tývole, tak to mám radost!!! Vždycky mě nadchne když se podaří takovýdle parchanty chytit.
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Tak slava, cloveka to potesi kdyz aspon neco zafunguje. Mimochodem by mne zajimalo v jakem stavu se apec majiteli vratil ... a zda komplettni ci zda uz hajzli stacili neco rozprodat.
Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, Ukradeny aparat Mirka Horkeho
Nebo aspon kloudne donicit a rozparat...
-
Standa
Nechci nic rikat, ale ten kdo necha na voziku aparat za miliony je dost nezodpovědný.
-
OK2MDK
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
ukradli vozík, jestli šli najisto, klidně ti odjedou aj s náklaďákem.
to nic nemení na tom že je jsou to zmetci.
Známy má známeho co dělal zamečníka "normální fabka 3 vteřiny, bezpečnostní 7 vteřin" rychlost odemknutí toho kdo to umí taže tak..
tyhle zavřít a nepustit!
to nic nemení na tom že je jsou to zmetci.
Známy má známeho co dělal zamečníka "normální fabka 3 vteřiny, bezpečnostní 7 vteřin" rychlost odemknutí toho kdo to umí taže tak..
tyhle zavřít a nepustit!
- CharlesBass
- Uživatel

Souhlasím. Nebudem se bavit o tom esli šli na jisto nebo ne. Zloději to měli více než usnadněný. Mít pět mega zajištěných jenom plachtou a fabkou na žehličce ... neříkám, že by to měl vykládat a dávat pod postel. To je jasný že ne. Ale mít bytelný stání pro takovej vůz přeci. I kdyby to byla rachotina naložená stlučeným nábytko-aparátem, je blbost to nechávat kdykoli, kdekoli přes noc venku. Jednoho takovýho zvukaře znám, nechává avii u silnice a ani nemá zatažený vokýnka. Jó že bydlí v bytě ... tak to musí počítat s tím, že pokud si svůj koníček trochu nezajistí, bude v permanentním ohrožení ...Standa píše:Nechci nic rikat, ale ten kdo necha na voziku aparat za miliony je dost nezodpovědný.
Jako můj kytarista se děsně divil, když mu vykradli auto, že mu vzali autorádio, mobil, kytaru a 4*12" box. Zesilovač Soldano za bratru 2500€ a baskytaru mu tam z neznámého důvodu nechali. Auto měl zaparkovaný přes noc před domem, nechtělo se mu s tím tahat dovnitř.. To to moh rozložit podél auta jak na burze a nemuseli mu rozbíjet okýnko ...
Basista zajímající se značnou měrou o zvuk, tedy i samozvučení a jeho následky 
A drze se deroucí do vyššího levelu sorty podivínů říkající si zvukaři
A drze se deroucí do vyššího levelu sorty podivínů říkající si zvukaři