SI Compact 32 + stagebox alebo iLive T112 + IDR48?

Analogové, digitální, powermixy, D.J. mixy...
  • Reklama
  • dLive masterclass PRAHA with Dylan Mitrovich
Zdeněk Prodance
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Zdeněk Prodance »

knobtweaker
Možná je to tím, že si jezdíš vydělávat s rukama do bohatších krajin, než je tato. Já jsem si všimnul reakcí v té tvé reportáži a ty konstatují zhruba totéž. Máš nějaké jiné pravděpodobné vysvětlení ? Třeba to Cimbalovo, že sice prodáváme věci, které venku nikdo nezná, ale jsme v tom tak strašně dobří, že si to tady koupil kdekdo :-)
Jinak to konstatování, že v "této lize" nikdo nebude potřebovat párák delší než 30m, je hezká ukázka toho, co jsem jinde nazval nabubřelostí.

H.M.
knobtweaker
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od knobtweaker »

Pult SI C má ale16 výstupů takže to co popisuješ uděláš taky.

To s tou ligou jsem vůbec nemyslel jako nějaké znevažování toho co Petr dělá , jen fakt že tyto pulty nejsou určené na velké akce. To proč jsem se s nima venku nepotkal, přikládám tomu že se tam za standart pokládá něco jiného než v čechách. S penězmi to určitě souvislost má také. Že by to bylo tím že jste příliš dobří v tom co děláte si nemyslím. Kromě té nabubřelosti , v tom mě myslím určitě předčíte.
pepto
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od pepto »

Presne tak to používam ako popisuje Petr V. Mám 50m párák 32in a 8 out a rozviniem ho podľa situácie, čiže na odposluchy mi ostáva šesť ciest a doposiaľ som ani viac nepotreboval. Čiže viem ho okamžite pripnúť k SIC a ďalej mám ešte ďalšie menšie páráky , okrem toho aj dva 12 žilové 30m, čiže viem si pomôcť aj na viac odposluchov.
Ale k digitálnemu pultu by bol asi najvhodnejší digi kábel a stagebox. U iLive IDR.
Viťa

Příspěvek od Viťa »

Mezi každou firmou jsou rozdíly jak ve filozofii ovládání pultu, tak ve využití digitální technologie či principu. V cenové kategorii cca 150.0000 - 300.000 jsou pulty na vysoké zvukové úrovni, spíše se liší tou filozofíí.
Skutečně jiná rada není, než si jeden i druhý půjčit a vyzkoušet co Ti bude vyhovovat.
Naštěstí je tady výhoda, že zvukaři i prodejci mají pro too pochopení a rádi s vidinou kšeftu toto zapůjčí. Podstatně horší je sitiace v autech nebo nákupu televízí, lyží, kol. Tam kromě předváděcích akcích nemáš možnost si věc porřádně osahat.
Odpovědět

Zpět na „Mixážní pulty“