Sound bicích v PC
-
- Reklama
-
Zdeněk
Sound bicích v PC
Ahoj tady Zdeněk
Dávám si dohromady PC k domácímu nahrávání.Máte zkušenosti s EZ drumer či ADdiktivedrums?
Nejsem bubeník, ale něco si složím.
V podstatě si přetáhuji vzorky do Cubase.Když jsem se díval na dema mám pocit že addictive je ............ to je právě to co bych chtěl vědět.
Díky
Dávám si dohromady PC k domácímu nahrávání.Máte zkušenosti s EZ drumer či ADdiktivedrums?
Nejsem bubeník, ale něco si složím.
V podstatě si přetáhuji vzorky do Cubase.Když jsem se díval na dema mám pocit že addictive je ............ to je právě to co bych chtěl vědět.
Díky
Sound bicích v PC
Neskúšal si bicie priamo v Cubase? Ja som cez to kedysi niečo robil, ale ak potrebujem nieco rychlo spraviť, tak použivam Hydrogen, myslim že je to free tak to niekde stiahneš, ina pomôcť neviem...
Sound bicích v PC
Jediny SW drum machine, ktery obcas pouzivam je prave Hydrogen, a az ted jsem zjistil, ze neni jenom pro Linux, jinak bych ho uz doporucil.l2ysho píše:Neskúšal si bicie priamo v Cubase? Ja som cez to kedysi niečo robil, ale ak potrebujem nieco rychlo spraviť, tak použivam Hydrogen, myslim že je to free tak to niekde stiahneš, ina pomôcť neviem...
http://www.hydrogen-music.org/hcms/" onclick="window.open(this.href);return false;
Každodenně kolemjdoucí amatér