American audio

Pasivní, aktivní, odposlechové, studiové...
Odpovědět
  • Reklama
  • dLive masterclass PRAHA with Dylan Mitrovich
djgoro
Nováček fóra
Nováček fóra

American audio

Příspěvek od djgoro »

Máte někdo zkušenost s těmito malími ozvučovacími PA systémy?Jedná se o Tri Pack Live a TRI PACK II SYSTEM

Chtěl bych jeden z nich používat jako hlavní poslech v amatérském domácím studiu.Je na ně možné dělat míchačku a třeba i mastering?Sada obsahuje 2x satelit a jeden subwofer, nebo je to vhodné pouze pro reprodukci hotové hudby.Já se ptám proto že bych to využíval oběma způsoby (jak na studio tak na hraní venku)Řeknu to takhle - kdybych měl víc peněz,asi bych volil jinak ale zkuste mi to potvrdit nebo vyvrátit,jaká je vhodnost mé představy.Na první poslech to nehraje špatně,ale.........no nevim.Chtěl bych znát váš názor (hlavně aby to nebylo moc drahý)
safa
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od safa »

Americn AUcio neznam, ale jestli shanis podobnej system tak v praci mame k tanci a poslechu tohle (USB 7470 PROF P.A. set), coz bude plus minus totez:

http://www.usblaster.com/index.php/9,hi ... artId--793
djgoro
Nováček fóra
Nováček fóra

us blaster versus american audio

Příspěvek od djgoro »

Díky za tip.us blaster je zhruba ve stejné kategorii.mě by ale zajímalo jestli je vhodné tento druh PA sestav provozovat jako poslech v domácím studiu.
safa
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od safa »

... mmno jednim slovem .... NE. Nebo abych nebyl tak ultimativni ... zalezi na tom co delas. Jestli na tom potrebujes trenovat DJing tak asi jo ... ale desky bych na to asi nemichal ... . Faktem je, ze se rika, ze naposlouchat se da kdejakej poslech ... ;-)
Odpovědět

Zpět na „Repro“