VAROVÁNÍ "opravy zesilovačů i digitálních a jiných strojů"

Okradli vás? Napište to sem. Snad budete mít štěstí a někdo vám pomůže.
Pravidla fóra
- sekce slouží k informacím o odcizených věcech a všemu, co souvisí se zvukařinou. Mohou zde být zveřejněny všechny informace, které by mohly vést k nalezení věcí. Při psaní příspěvků pozor na činnost, která by mohla překročit meze zákona (uvádění jmen domnělých pachatelů, adres, osobních údajů...).
- příspěvky, nesouvisející s tématem fóra, nebo obsahující vulgarity budou smazány.
- na příspěvek můžete odpovídat či pokládat upřesňující dotazy, můžete i komentovat jeho obsah.

NEZAPOMEŇTE DO INZERÁTU UVÉST KONTAKT.

Diskuzní fórum zvukarina.cz ani lidé, spjatí s jeho tvorbou, nenesou odpovědnost za obsah a pravdivost údajů, uvedených v inzerci.
Odpovědět
  • Reklama
  • dLive masterclass PRAHA with Dylan Mitrovich
nalim
Nováček fóra
Nováček fóra

VAROVÁNÍ "opravy zesilovačů i digitálních a jiných strojů"

Příspěvek od nalim »

POZOR rád bych zde varoval před inzerenty, kteří na inzerci PRODANCE a jinde nabízejí "opravy zesilovačů i digitálních a jiných strojů" pod jmény Petr nebo Jirka, tel. 737078934 a ještě další různá čísla. Nechal jsem si u nich opravit digitální zesilovač Behringer iNuke, zaplatil jsem dopředu 2.200 Kč a poté ještě doplatil 2.600 Kč. Vzhledem k tomu, že mi zároveň opravili modul do aktivky QSC (sice za 4 měsíce i když do smlouvy o dílo si sami napsali termín 35 dnů), tak s opravou jsem byl spokojen a peníze jsem jim v dobré víře poslal předem. Je to už 15 měsíců a nemám zesilovač ani peníze. Napřed se všelijak vymlouvali, později přestali zcela komunikovat, ve smlouvě je uveden jako zhotovitel Stareček Jiří, Máje 120, Ostrava Vítkovice.
miro
Uživatel
Uživatel

Re: VAROVÁNÍ "opravy zesilovačů i digitálních a jiných strojů"

Příspěvek od miro »

Taky dělám servis ale platit předem? Snad někdy vyjímečně, kdy je nutné objednat drahý ND s tím, že zákazník přístroj dodá později. Ale jinak mě taková věc nenapadla.
nalim
Nováček fóra
Nováček fóra

Re: VAROVÁNÍ "opravy zesilovačů i digitálních a jiných strojů"

Příspěvek od nalim »

Miro, jde o to, že předchozí oprava modulu QSC u nich proběhla celkem OK a byl jsem s ní spokojen, tak jsem potom již neměl důvod jim nevěřit, požadovali po mě jen zálohu, ale já to nechtěl řešit na dvakrát, tak jsem to zaplatil najednou.
Odpovědět

Zpět na „Odcizená technika, varování“