MIX s 4xphantom pro HR

Analogové, digitální, powermixy, D.J. mixy...
Odpovědět
  • Reklama
  • dLive masterclass PRAHA with Dylan Mitrovich
komasix
Nováček fóra
Nováček fóra

MIX s 4xphantom pro HR

Příspěvek od komasix »

Sháním nejlevnější mix pult který by v podstatě fungoval jako 4 mic preamp s možností přeposlání 4 stop na kartu. Moc se nevyznám v terminologii. Stačil by mi Tapco MIX120 nebo Behringer XENYX1202 ale pochopil jsem že nemá sendy na každý s napájených mikrofoních vstupu ale jenom send aux. Nejlevnější řešení jsem zatím našel Soundcraft EPM6 ale to už mi přijde trochu dost. je dost jinych mixu ale i levnějších ale ty už zase mají dsp procesor kterej nevyužiju. Další možností jsou usb mixy (Alesis MULTIMIX 8USB) lépe firewire ale to už jsme někde jinde.Poradí někdo? děkuji moc za pomoc začátečníkovi.
xalatan
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xalatan »

Behringer XENYX 1204 (+-4000,-) ma ALT3-4

to znamena ze dva mikraky do sterea (jeden upe vlevo, druhy vpravo) a dva do ALT3-4 (jeden upe vlevo, druhy vpravo)

jak to ale bude s kvalitou zvuku a předzesilovačema to už bude asi druha vec... ale melo by to jit prezit

jinak ja mam Tapco MIX120 a nahravam do sterea a taky žiju... Je levnejsi jak behr a kvalitou je taky výše
komasix
Nováček fóra
Nováček fóra

Příspěvek od komasix »

Děkuju moc - mně šlo o to že sem potřeboval napojit sadu kond. mikrofonu na bicí. nakonec to vyřešim asi rezolutně: http://www.audiotek.cz/CZ/product.asp?I ... ory=610000
to je v podstatě to o čem se mi ani nesnilo. Doufam že to bude fungovat. Zkušenosti s nim asi nikdo nemá protože sem nic na netu nenašel. Nechám se překvapit. díky za reakci
xalatan
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xalatan »

Neni zač
Jinak ten phonic vypada hezky tak pak napiš co a jak :wink:
Odpovědět

Zpět na „Mixážní pulty“