Existuje žena zvukařka???
Pravidla fóra
...přijďte "pobejt" aneb diskuze o možném i nemožném.
...přijďte "pobejt" aneb diskuze o možném i nemožném.
-
- Reklama
Existuje žena zvukařka???
Tak mě napadlo, jestli někdo zažil ženu zvukařku? Nebo je tohle další výhradně mužská práce? Vím že jsou práce, které ženy prostě nezajímají a až na ojedinělé feministky tam pracují samí muži.
Je tohleto taky ten případ, nebo se mýlím??
Je tohleto taky ten případ, nebo se mýlím??
-
maly_medved
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
jednou koncert , který jsem zvučil přenášela naživo Česká Televize . No, a ze zvukovým mistrem , .... bohužel jsem zapoměl jeho jméno - přijely dvě mikrofonistky . Nádherné holky , blondýnky , ale POZOR - evidentně se na podiu uměly pohybovat , věděly jaký mikrofon k čemu je a pracovaly neskutečně rychle a dobře ! Podotýkám že se jednalo o zvučení 200 členého pěveckého souboru a 50ti členného orchestru ( Mozartovo Requiem ) . řešily problémy se zemními smyčkami ( připojení tří mixážních pultů ) , nastavení Neumann U87atd. .....
Problém byl , že byly jediné kdo pracoval . Zbytek techniků s jejich příchodem na plac oneměl a kluci nebyli k ničemu. Demoralizující efekt na zbytek týmu byl neskutečný
Problém byl , že byly jediné kdo pracoval . Zbytek techniků s jejich příchodem na plac oneměl a kluci nebyli k ničemu. Demoralizující efekt na zbytek týmu byl neskutečný
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
hehe, dobry tema. Jasne, existuji. Jednu dobu v divadle u Hasicu delala jedna zvukarka (vid, Martine) a co se tyce techniky vubec nebyla spatna. Jinak v CzTV delaji bezne mikrofonistky, obcas se nejaka mikrofonictka vyskytne i na divadle (treba na Drakulovi jsme meli Zdenicku).
Jo ... a jeste s Jardou Horynou uz leta jezdi zvucit jeho zena Hanyzka ... a to je na podiu hodne schopnej clovek.
Jo ... a jeste s Jardou Horynou uz leta jezdi zvucit jeho zena Hanyzka ... a to je na podiu hodne schopnej clovek.
Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, hm, ze by to bol ten odbor kde som sa aj ja hlasil?jans píše:jedna moja kamaratka zacne v septembri studovat na VSMU ci na ktorej fakulte v BA je to ZVUKOVU TECHNIKU........je to studovana konzervatoristka, ale sranda musi byt....bude tam sama medzi 5 chalanmi
inac tiez drzim palce
no vsak ten zvuk som mal druhy najlepsie. teoria o hudbe tak priemerjans píše:ona prave tej matike fyzike moc nedala ale to bolo za najmenej bodov... body dostala za tie teroeticke veci o zvuku a hudbe na tom to dobehla.... tie to robila na prvykrat...
ale rozbor filmu ... po prvom kole, pred poslednymi dvoma zo siedmich kategorii som bol druhy a potom na pohovore siesty.
vadilo im ze by som studoval 2 skoly naraz a ze demo som si robil sam a ze robia v teamoch takze by som sa nevedel zapojit a podobne kraviny...
-
xb
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Ja uz si "kolegyni" docela vycvicil, takze krom behani po podiu a zapojovani mikrofonu zvladne nazvucit neco mensiho (par mikrofonu, zpev ci nejake mluvene slovo) a uz se naucila obsluhovat i digital (vcera mi dosla sms "uz jsem pokorila aj AUXy"). Tos tak.
Jinak kolega si sebou na akce bozi milenku a rika, ze je to nejlepsi bednak
Jinak kolega si sebou na akce bozi milenku a rika, ze je to nejlepsi bednak
-
Jiriczek
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Jsem jednou byl na festu za plzni .. Fluff fest jestli nekdo znate .. mno a kapela myslim z Francie nebo odkud jsi privezla svou zvukarku, fakt husty.. prisla prinesla si sva sluchatka ... zapichla do mixu, od zvukare si akorat nechapa rict par veci , ,co kde je a jak .. znate to ... mno a jela, ale ze by od ni byl nejak super extra mega zvuk, to nevim.. asi tak normalni ..