jak naladit zvuk
-
- Reklama
-
Tick Tack
jak naladit zvuk
čau lidi mam takovej dotaz :v adobe audition 3 když dáte efekty/stereo obrazy/grafic panner a v tom phase curve a snížíte pravou stranu (vejšky jako na eq) tak ty vejšky už nejsou jakoby tak vysoký ale nejsou ani potišejc poznáte to když si poslechnete tuhle písničku http://www.youtube.com/watch?v=N1B_o1knMdc" onclick="window.open(this.href);return false; a potom vysampovaný od chaozzu http://www.youtube.com/watch?v=t3tECWtKjtg" onclick="window.open(this.href);return false; pomocí adobe audition 3 jsem toho docílil aby to znělo jako od toho chaozzu ale chtěl bych vědět na jakym principu se tohle dělá a jakym efektem (ted už nemyslim vyrtuálním ale třeba do racku nebo jakou mašinkou to se to dělá zkoušel jsem eq ale to není ani zdaleka ten způsob tak bych vás prosil oradu předem díky
- TomasVv
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
jak naladit zvuk
Začal bych zopakováním některých pravidel českého jazyka s důrazem na psaný projev.
Pak bych důkladně prozkoumal klávesu mezi "m" a ".", zjistil, k čemu je dobrá, jak ji užít a jak napomáhá změti slov stát se pochopitelným a smysluplným textem.
Schopnost dotáhnout jakoukolv myšlenku do konce začíná tím, že ji umíš smysluplně formulovat.
Pokud máš nějakou dysfunkci okolo psaní textu, opřímě se omlouvám.
Co se těch zvuků týká, Chaozz používali hodně nekvalitní podklady, nemá to daleko nahrávkám na kazeťák, postavený vedle televize, takže z toho nejde nic moc kloudného poznat.
Pak bych důkladně prozkoumal klávesu mezi "m" a ".", zjistil, k čemu je dobrá, jak ji užít a jak napomáhá změti slov stát se pochopitelným a smysluplným textem.
Schopnost dotáhnout jakoukolv myšlenku do konce začíná tím, že ji umíš smysluplně formulovat.
Pokud máš nějakou dysfunkci okolo psaní textu, opřímě se omlouvám.
Co se těch zvuků týká, Chaozz používali hodně nekvalitní podklady, nemá to daleko nahrávkám na kazeťák, postavený vedle televize, takže z toho nejde nic moc kloudného poznat.
Dělám, co mě baví.
-
Tick Tack
na to co jsi napsal jsem se vůbec neptal
myslím si že tohle je forum o muzice ne o tom jak co kdo napíše pokud máš potřebu někoho kritizovat tak mě z toho prosim vynech - ja nejsem profík a nerozumim muzice tak jako asi ty když jseš tak inteligentní tak to taky nenapíšu jak bys to napsal ty myslim že na tomhle foru se ptám na něco naposled jinak k tomu Chaozzu koukám že se vyznáš
v tom případě NWA , Onyx, Ulramagnetic mc's , Compton's Most wanted a další nemá daleko nahrávkám na kazeťák, postavený vedle televize, takže z toho nejde nic moc kloudného poznat 
- blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
jak naladit zvuk
V tomto souhlasím s Tomášem, pravda o čárkách nic v pravidlech není, ale být by tam asi mělo. Pokud se na něco ptáš, prvním předpokledem je to napsat alespoň trochu přehledně. Jinak každého potencionálního poradce odradíš už na druhém řádku textu. A jak je vidět z tvého druhého příspěvku, Tomášovu radu jsi si k srdci nevzal, jeho doporučení nedbal a ještě jsi se za to do něho pustil.
Opravdu si myslíš, že s takovýmto přístupem ti tady bude někdo radit
.
Zeptej se třeba OK2MDK, co tady schytal, bo psal ze začátku hrozně
.
Opravdu si myslíš, že s takovýmto přístupem ti tady bude někdo radit
Zeptej se třeba OK2MDK, co tady schytal, bo psal ze začátku hrozně
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř
-
Tick Tack
- Jose1
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
jak naladit zvuk
.....komuneniradytomunenipomocijestezenekteripouzivajitakzastaraleanemodernimezerymezislovy.... 
-
OK2MDK
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
jak naladit zvuk
ano ano, přímo od martina, ne vážně, taky píšu i ručně jako prase, a je to znát, na špatně položenou otázku, je stejně blbě položená odpověď.
-
Martin Korf
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Tick Tack píše:mě ale nezajímá jak to tady někdo schytal mě zajímá jak mám docílit toho zvuku jak jsem psal ptám se možná dementně tak ok když mi kvuli tomu nikdo neporadí zjistím si to jinde peace
Uau a já myslel že jsem arogantní, na tudle odpověď čekali všude kde ti neodpověděli
Jose1 píše:.....komuneniradytomunenipomocijestezenekteripouzivajitakzastaraleanemodernimezerymezislovy....