Pioneer DJM 600 - problém

Analogové, digitální, powermixy, D.J. mixy...
Odpovědět
  • Reklama
  • dLive masterclass PRAHA with Dylan Mitrovich
RAdmil

Příspěvek od RAdmil »

Dobrý den zvukaři, mám problém s mixem a to v tom, že když mám master ( XLR připojení) např. na 4, tak se mi vypne zvuk, či se uplně ztlumí.
Myslím si, že by mohla být špatná mastrová šavle. Další broblém mám, že když hrajeme, tak mi vypadne odposlech,
či master ( všechny čtyřii zadní "cinče"), takže si myslím, že i toto má za příčinu šavle..co si o tom myslíte? mohli byste mi pls. poradit ? děkuji
Agovsky
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Agovsky »

Dle mého názoru, masterová šavle nemá nic společného s výstupem na odposlechy (booth monitor), který se reguluje poťákem booth monitor

pročistit, eventuelně "promazat" šavle
Radmil

Příspěvek od Radmil »

to asi ne no, rozhodně vyzkouším to vyčistit, ale co si myslíš, že by to mohlo být ?
Agovsky
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Agovsky »

říkáš, že ti vypadne jak odposlech tak master
tak to může být problém v šavli na kanálu, na kterém máš připojený signál
Radmil

Příspěvek od Radmil »

abych byl přesný, tak to celý haluzí. Prvně nám vypadával jenom odposlech. Hráli jsme a najednou vypadnul odposlech, tak jsme si mysleli, že to je kabel, či reprák, ale ted jsme hráli v jiném klubu na jejich zvuku a vypadávalo to taky, sice ne tolik, ale blblo to. Když jsme třeba pohnuli se zadním konektorem na mixu ("cinčem") tak to začalo hrát, ale nikoli u nás! u našeho zvuku bylo zlepšení, když jsme vypnuli rerpák a zase ho zapnuli. A proto jsem z toho jelen! Musíme to nějak vymyslet, protože jinak jsme v ... a proto budu rád za jakékoli rady...
Radmil

Příspěvek od Radmil »

jo a ze začátku to hraje v pohodě, ale třeba po chvilce se to vypne...mohlo by to být zahřátím ? master na XLR zatím drží, jenom někdy nám to vypadne, ale to je jenom, když tam je 4 a mín, jinak to hraje...
Ruprecht
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Ruprecht »

To je asi 10 let starý pult? Tahaný po kšeftech? Máte ho jako nový, nebo jste ho kupovali jako použitý? Ptám se, jestli znáte historii, jako kolik do toho čeho nalil a tak...
Radmil

Příspěvek od Radmil »

Koukal sem na to a rok výroby je 2005 :( je z druhé ruky, ale dobře se o to staral a my také, myslím si, že tam nic vylitého nebylo.. 3 šavli jsme měnili za novou...
Ruprecht
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Ruprecht »

Reaguje to na poklep? Hraje/nehraje...

Nebo to reaguje jen na polohu toho faderu? Když se s ním pohne, tak to zase hraje?
Radmil

Příspěvek od Radmil »

když je to od 1 do 4 na faderu na masteru, tak to někdy vypadne, ale zase se to zpraví, když pohnu faderem nahoru...když je to od 4 víš, tak v pohodě ! boot monitor je horší, tam to vypadne a ze zadu na cinče musím pokelpat, pak to někdy hraje někdy to nehraje... :(:(
Ruprecht
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Ruprecht »

Nějaký bordel ve faderu a studený spoj na desce u cinch konektoru, případně roztažený cinch? Co takhle dát to někam do opravdického servisu? :wink:
Odpovědět

Zpět na „Mixážní pulty“