Existuje žena zvukařka???
Pravidla fóra
...přijďte "pobejt" aneb diskuze o možném i nemožném.
...přijďte "pobejt" aneb diskuze o možném i nemožném.
-
- Reklama
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
... hmmm, tak to musi bejt vazne machrParametry halu ( skoro všechny ) v malíčku.
Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, - safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Dalsi ulovena zena "zvukarka" (soude podle postoje za pultem pisu radsi uvozovky)

Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, Existuje žena zvukařka???
Tak se konečně po letech podařilo zkoordinovat kámoše fotografa a myšlenku na téma tohoto webu. Klucí, zdraví vás Lenka effendi. U mixu nesedí poprvé, ale již to bude něco kolem 10ti let a v naší partě stále častěji a ke spokojenosti hudebníků i posluchačů již má "odkrouceno"
několik let také.
Na obrázku za pultem krotí právě takový menší big-band.
Na obrázku za pultem krotí právě takový menší big-band.
jojo, viděl jsem na živo
až na pár menších drobností to zvládla bez problémů 
- blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Pěkné, pěkné.
Mimochodem copa je to za pult?
Mimochodem copa je to za pult?
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř
Blaho, pult je stařičký Inter-M "čtyřiadvacítka".
- blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Zase jsem o něco chytřejší
, nikdy jsem o nich neslyšel. Dle webu hádám na CMX-2464.
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř
Hádáš správně.
To Kalik: Neznáme se? Jsi taky z JH? Že jsi se nezastavil? Třeba to mohlo být naprosto dokonalé.
To Kalik: Neznáme se? Jsi taky z JH? Že jsi se nezastavil? Třeba to mohlo být naprosto dokonalé.
Ososbně se určitě neznáme, jsem z Třeboně a na tu akci jsem se jel podívat z muzikantskýho hlediska kvůli druhý vystupující kapele. Ale jinak fine akce, až na to počasí 
Tak mě napadá, že zde vlastně vznikla nová řada seriálu "Žena za pultem" 
Jsem zmatkař, někdy. No a?
Dnes jsem jednu dámu zvukařku potkal. Nový koncertní sál místní lidušky. Sál akusticky vymazlený, mix digitální Presonus Studiolive, aktivní PA s vykrývacími repro, opravdu pěkné, zaplacené z nějakého Europrojektu. Kapela, se kterou jsem spolupracovával, křtila CD. Za mixem holčina a pan ředitel. Bohužel absolutně nezvládli obsluhu digitálního mixu. V analogu by to asi zvládli bez problémů. Já pomohl co mohl, ale v digitále se také moc neorientuju, jelikož ho nevlastním. Byla to dost tragédie. Nemohli ukrotit jeden nahoukávající mikrofon, během produkce žádné hally ani nic, přesto že irské balady si trochu zahalení zaslouží.
Noo, navázal jsem kontakt s panem ředitelem, snad mi dovolí si to trochu osahat a třeba vznikne i nějaká spolupráce.
Noo, navázal jsem kontakt s panem ředitelem, snad mi dovolí si to trochu osahat a třeba vznikne i nějaká spolupráce.