Problém s M-Audio Project mix I/0 a Win XP
-
- Reklama
-
Návštěvník
Ahoj, koupil jsem si M-Audio Project mix I/0, ale nedokázal jsem to rozpohybovat ve Windows XP, jak předpokládá výrobce, tak ani v W 7.
Nevíte někdo, kde může bejt chyba. Příp. prosím kontakt, kdo má zkušenost a byl by ochoten poradit.
Díky, Libor
Nevíte někdo, kde může bejt chyba. Příp. prosím kontakt, kdo má zkušenost a byl by ochoten poradit.
Díky, Libor
Chyba může být v OS: byla to čistá instalace XP? Měla SP2?
Chyba může být v driverech: byly aktuální z webu výrobce? Pokud ano, zkoušel jsi i ty starší?
Chyba může být ve výrobku: pokud by nepomohly horní dva řádky, zkusil bych reklamovat, člověk nikdy neví, třeba máš vadný kus.
Chyba může být v driverech: byly aktuální z webu výrobce? Pokud ano, zkoušel jsi i ty starší?
Chyba může být ve výrobku: pokud by nepomohly horní dva řádky, zkusil bych reklamovat, člověk nikdy neví, třeba máš vadný kus.
-
Georgemusic
- Nováček fóra

Tak jak rozchodil jsi to ? takY jsem měl problem s prvni instalaci dokonce jsem reklamoval a pak už to jelo napřed firewire problem, pak s instalaci driveru, dnes už jede...Návštěvník píše:Ahoj, koupil jsem si M-Audio Project mix I/0, ale nedokázal jsem to rozpohybovat ve Windows XP, jak předpokládá výrobce, tak ani v W 7.
Díky, Libor