Jak na jednoduché domácí nahrávání?
-
- Reklama
-
Návštěvník
Zdravím.Ráda bych si doma nahrála v PC svoje písničky,ale nevím co k tomu potřebuji a hlavně,jsem na MD,tak aby to moc nestálo.Stačí mi to jen tak po domácku,ale jinak nevím jak na to.Mám sice stažený Dart karaoke,ale s tím také neumím pracovat,poněvadž jsem v tomto naprostý laik.Jinak naše vystoupení nahrajeme ve studiu,ale potřebuji to slyšet,než se tam vydáme.Díky za radu.Monika.
- pavlii
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Mhm - asi bych volil nějakou entry-levem (M-audio Fast Track) externí zvukovku a laciný, ale spolehlivý, dynamický univerzální mikrofon. Mohla by ses vejít jánevím do 3-4kKč. Otázkou je, zdali to je/není pro tebe moc.
Nic jiného zajímavějšího mě nenapadá, třeba kluci něco doplní.
P.
Nic jiného zajímavějšího mě nenapadá, třeba kluci něco doplní.
P.
Já nevím, ale pokud to potřebuješ jen pro cvičení a opravit své chyby najít hlasy atp, stačí ti stáhnout do notebooku Audacity a nahrávat přes notebookový mikrofon. Klidně i postupně do více stop. Takhle to děláme s kapelou, třeba když potřebujeme nacvičit novou věc (akustická muzika). Nahrajem jenom základ, a potom si každej v klidu klidně cvičí to svoje. Zpěvy, sóla atp. Nic levnějšího určitě není. Program Audaciti je free a ovládání je maximálně jednoduché. Naučila se to i moje kamarádka zpěvačka, starší dáma, která jinak do PC moc nedělá.