Vypalování
-
- Reklama
Vypalování
Dobrý den přeji. Několikrát se mi stalo, že po nahrání, smíchání a malé úpravě ve Wavelab Elements 7 nemůžu soubor vypálit (v Neru). Píše mi to že soubor může být poškozen a ani to nechce načíst. Je to o tom, že nahrávám do 32 bitů? Ve Wavelab to vždy "renderuju" a mám to tam nastavený na 16 bitů.
Na případnou otázku proč to nevypaluju přímo ve Wavelab - moje vezre umožňuje vypálení pouze dvou stop.
Na případnou otázku proč to nevypaluju přímo ve Wavelab - moje vezre umožňuje vypálení pouze dvou stop.
Vypalování
Tak chyba asi nebude u mě. Teď jsem to zkoušel vypalovat na jiném počítači a s free programem. Soubory to načetlo okamžitě, a vypalování proběhlo. 
- pavlii
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Vypalování
Mhm - údaj "Maximální počet audio stop" se vztahuje k akci "maximální počet tracků v Audio CD projektu"? To se mi nezdá..... Čili ve WL7 Elements nelze vytvořit Audio CD s více jak dvěma stopami?
P.
P.
Vypalování
No, nejde. Když chci přidat třetí track tak to hlásí něco v tom smyslu, že v této verzi je maximální počet stop 2. Tady je porovnání:
http://www.disk.cz/disk/img/OBRAZKY-WEB ... aveLab.pdf
A když už tady jste, nevíte náhodou, kdy bude opět spuštěno fórum cubase?
http://www.disk.cz/disk/img/OBRAZKY-WEB ... aveLab.pdf
A když už tady jste, nevíte náhodou, kdy bude opět spuštěno fórum cubase?
- pavlii
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Vypalování
No právě, že jsem reagoval na základě toho srovnání; je to tedy v tom případě dost neobratně napsáno (mě to evokuje, že v Audio Montage nejde použít víc jak dvě stopy paralelně; s vypalováním se mi to vůbec nepropojilo).
Fórum Cubase bylo zamořeno spamboty, takže jde asi jen o to, jak si klucí najdou čas (předpokládám, že chuť by byla) na pročištění a případný upgrade jádra fóra na odolnější verzi (existuje-li).
P.
Fórum Cubase bylo zamořeno spamboty, takže jde asi jen o to, jak si klucí najdou čas (předpokládám, že chuť by byla) na pročištění a případný upgrade jádra fóra na odolnější verzi (existuje-li).
P.
Vypalování
A když vyměníš Nero? Za jinou verzi? Za jiný SW?
Vypalování
Vyměnit nero za jnou verzi jsem ještě nězkoušel ale zkusím. Otázkou je, kdy si na to vzpomenu.