Virtuální mix pult

Analogové, digitální, powermixy, D.J. mixy...
Odpovědět
  • Reklama
  • dLive masterclass PRAHA with Dylan Mitrovich
Vojta

Virtuální mix pult

Příspěvek od Vojta »

Dobrý den,
sháním virtuální mixážní pult do počítače. Tento pult prakticky nemusí být funkční, jde jen o to, abych pult viděl před sebou a přitom si četl v manuálu, "který čudlík k čemu slouží". Na toto jsem narazil pouze u světelného pultu od Avolites, ale žádný zvukařský pult jsem v tomto provedení nenalezl.
Děkuji za vaše reakce.
TomasVv
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Virtuální mix pult

Příspěvek od TomasVv »

Obrázek by Ti nestačil?
http://www.sounddog.kr/image/products/a ... 1442/1.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Co si nechat od někoho vysvětlit co a jak?
Dělám, co mě baví.
Lentil.CZ
Uživatel
Uživatel

Virtuální mix pult

Příspěvek od Lentil.CZ »

A co tak si stahnout manual od libovolnyho mixpultu? Je tam dokonce i popsany ktery cudlik co dela vc obrazku savle...
Vojta

Virtuální mix pult

Příspěvek od Vojta »

S tím vysvětlováním to není tak jednoduchý. Prostor by k tomu byl jedině na kšeftě a tam na to moc času není, k tomu hluk a tisíc dalších věcí.. Na jedné akci k tomu prostor byl, ale když mi zvukař řekl, že tímhle pustím phantoma a já vůbec nevěděl co to je, tak jsme se na to vykašlali, protože opravdu není čas na to, aby mi 10 minut vyprávěl o každém čudlíku.
Jinak s tím návodem to není špatný nápad, pokud jsou u něj i obrázky. Jsou ty návody dostupné v češtině?
Oběma vám moc děkuju. :)
Vojta

Virtuální mix pult

Příspěvek od Vojta »

Už jsem našel dobrý návody na prodancu :)
exxxi
Uživatel
Uživatel

Virtuální mix pult

Příspěvek od exxxi »

Dobrá je demoverze Harrison Mixbus.
http://ulozto.cz/xLtsmEu/mixbus-2-0-7-demo-setup-exe" onclick="window.open(this.href);return false;

Ted si nevzpomenu, uz jsem s tim mesic nedelal, ale je tam jen rozdil v nastaveni, pokud jen mixujes a pokud i nahravas.
SiEx3, X32r, IG4T, EV, Turbosound etc.
Odpovědět

Zpět na „Mixážní pulty“