Varování: kopie mikrofonů
Pravidla fóra
- sekce slouží k informacím o odcizených věcech a všemu, co souvisí se zvukařinou. Mohou zde být zveřejněny všechny informace, které by mohly vést k nalezení věcí. Při psaní příspěvků pozor na činnost, která by mohla překročit meze zákona (uvádění jmen domnělých pachatelů, adres, osobních údajů...).
- příspěvky, nesouvisející s tématem fóra, nebo obsahující vulgarity budou smazány.
- na příspěvek můžete odpovídat či pokládat upřesňující dotazy, můžete i komentovat jeho obsah.
NEZAPOMEŇTE DO INZERÁTU UVÉST KONTAKT.
Diskuzní fórum zvukarina.cz ani lidé, spjatí s jeho tvorbou, nenesou odpovědnost za obsah a pravdivost údajů, uvedených v inzerci.
- sekce slouží k informacím o odcizených věcech a všemu, co souvisí se zvukařinou. Mohou zde být zveřejněny všechny informace, které by mohly vést k nalezení věcí. Při psaní příspěvků pozor na činnost, která by mohla překročit meze zákona (uvádění jmen domnělých pachatelů, adres, osobních údajů...).
- příspěvky, nesouvisející s tématem fóra, nebo obsahující vulgarity budou smazány.
- na příspěvek můžete odpovídat či pokládat upřesňující dotazy, můžete i komentovat jeho obsah.
NEZAPOMEŇTE DO INZERÁTU UVÉST KONTAKT.
Diskuzní fórum zvukarina.cz ani lidé, spjatí s jeho tvorbou, nenesou odpovědnost za obsah a pravdivost údajů, uvedených v inzerci.
-
- Reklama
Varování: kopie mikrofonů
Ne vždy je dárek úplně vhodný, někdy se vás snaží blízcí potěšit a donesou vám čínskou kopii 
A tak bych chtěl varovat před prodejcem, který vystupuje (patrně pod falešným) jménem Martin Bouček.
V kontaktech uvádí:
- mail martinaboucek@seznam.cz nebo drtictonu@seznam.cz
- telefon +420 728 863 371
Nabízí kopie Shurek, v mém případě to byly bety 58. Jako důvod udává rozpad kapely. Za zdroj uvádí "kamenný ochod Kytary.cz v Praze".
Kopie jsou na oko vydařené, ale tím, že mám originály, je rozdíl hned patrný. Kdyby to někomu k něčemu bylo, můžu rozdíly odfotit.
Na závěr přemýšlím, co s tím člověkem. Na mail samozřejmě nereaguje. Zkusit to předat policii? Aby to nedopadlo tak, že mikrofony zabaví a tím to skončí. Ne že bych je chtěl používat, ale na nějaké talkbacky se hodí a na to kolik stály to až takové hrůzy nejsou.
Jen bych prostě nerad závěr, že nebudou ani majky ani peníze.
A tak bych chtěl varovat před prodejcem, který vystupuje (patrně pod falešným) jménem Martin Bouček.
V kontaktech uvádí:
- mail martinaboucek@seznam.cz nebo drtictonu@seznam.cz
- telefon +420 728 863 371
Nabízí kopie Shurek, v mém případě to byly bety 58. Jako důvod udává rozpad kapely. Za zdroj uvádí "kamenný ochod Kytary.cz v Praze".
Kopie jsou na oko vydařené, ale tím, že mám originály, je rozdíl hned patrný. Kdyby to někomu k něčemu bylo, můžu rozdíly odfotit.
Na závěr přemýšlím, co s tím člověkem. Na mail samozřejmě nereaguje. Zkusit to předat policii? Aby to nedopadlo tak, že mikrofony zabaví a tím to skončí. Ne že bych je chtěl používat, ale na nějaké talkbacky se hodí a na to kolik stály to až takové hrůzy nejsou.
Jen bych prostě nerad závěr, že nebudou ani majky ani peníze.
Re: Varování: kopie mikrofonů
Myslím, že policajti by se na to vybodli, ale celní správa by si smlsla.
SiEx3, X32r, IG4T, EV, Turbosound etc.
-
Návštěvník
taky přidám jednoho co prodal SM 58, údajně koupenou u Thomanna, tvrdil že je to rozhodně origoš ale mám taky několik těchto origo majků, tak ře porovnat není zas tak velkej problém.
používal tento mail
picha.j@centrum.cz
používal tento mail
picha.j@centrum.cz
Pár fotek kde je rozdíl patrný by se hodil. Já našel rozdíl jenom na výstupním XLRku, jinak naprosto nepatrný rozdíl na všem z venku, ale bez origa v druhé ruce nemáš šanci. Vložka vypadá jinak, ale to z fotky s kloboukem nepoznáš...
Zdravím kdyby to někoho zajímalo je ze Tří dvorů u Kolína Jan Pícha
Přidám také jednoho. Říká si Carlos a udává adresu michaengel@seznam.cz a mobil737900343
Pokud to máte detailně nafocené, pošlete mi fotky i kontaktem na "prodejce" na servis@pmc.cz
Přeposíláme to výrobci, docela je to zajímá...
Měl jsem tady už velmi povedené kopie Beta58a, SM57, bezdrát SLX...
Přeposíláme to výrobci, docela je to zajímá...
Měl jsem tady už velmi povedené kopie Beta58a, SM57, bezdrát SLX...
Luboš