Výběr sluchátkového kabelu
-
- Reklama
Výběr sluchátkového kabelu
Dobrý den,
vím, že můj dotaz bude trošku mimo povahu tohoto fóra, ale snad mi tu někdo z odborníků dokáže poradit. Již nějakou dobu vlastním in-eary Etymotic Research mc5 a bohužel se mi zlomil kabel kousek od jednoho sluchátka, takže si říká o výměnu. Pokoušel jsem se najít nějaké samotné vodiče podobné těm v této fotce
,
ale u všech mi připadal moc veliký průřez - byly zřejmě pro mikrofony nebo repro. Také bych byl rád za nějakou zlatou střední cestu. Určitě se dá pořídit metráž v řádu stovek korun za metr, což investovat nechci.
Má otázka tedy zní - nevíte, kde bych je mohl zakoupit? Offline ideálně v Olomouci, jinak online.
Předem moc děkuji za rady
vím, že můj dotaz bude trošku mimo povahu tohoto fóra, ale snad mi tu někdo z odborníků dokáže poradit. Již nějakou dobu vlastním in-eary Etymotic Research mc5 a bohužel se mi zlomil kabel kousek od jednoho sluchátka, takže si říká o výměnu. Pokoušel jsem se najít nějaké samotné vodiče podobné těm v této fotce
, ale u všech mi připadal moc veliký průřez - byly zřejmě pro mikrofony nebo repro. Také bych byl rád za nějakou zlatou střední cestu. Určitě se dá pořídit metráž v řádu stovek korun za metr, což investovat nechci.
Má otázka tedy zní - nevíte, kde bych je mohl zakoupit? Offline ideálně v Olomouci, jinak online.
Předem moc děkuji za rady
Re: Výběr sluchátkového kabelu
Ahoj,
nevím jestli je to toto, ale někde sem četl dobrou recenzi na upgrade kabelu na sluchátka Sennheiser HD650 něčím takovým:
http://www.russandrews.com/product.asp? ... JQBQMGPIST
V zásadě jde o signálový kabel výrobce Kimber Kable, rozdíl je prý nečekaně dobrý, čemuž věřím z vlastní zkušenosti.
nevím jestli je to toto, ale někde sem četl dobrou recenzi na upgrade kabelu na sluchátka Sennheiser HD650 něčím takovým:
http://www.russandrews.com/product.asp? ... JQBQMGPIST
V zásadě jde o signálový kabel výrobce Kimber Kable, rozdíl je prý nečekaně dobrý, čemuž věřím z vlastní zkušenosti.
KV2 Audio ES | ALLEN&HEATH GL2400 | Sennheiser | Audix | Beyerdynamic | Rode
-
MADMAX
Re: Výběr sluchátkového kabelu
Pokud vím, náhradní kabel přímo k etymotic lze objednat na e-shopu www.sluchatka.net