M-Audio Fast Track - nefunguje mi karta
-
- Reklama
M-Audio Fast Track - nefunguje mi karta
Čau, koupil jsem si M-Audio Fast Track, potom jsem ji připojil normálně přes USB k PC a ještě je k tomu i software. Takže jsem ho i nainstaloval a všechno jsem spustil. Když ale otevřu Control Panel, tak mi to tam dává hlášku, že není žádné zařízení nalezeno. Je tam akorát na připojení na USB, není k tomu adaptér.
Nevíte někdo, co by s tím mohlo být? Už jsem z toho otrávený.
Nevíte někdo, co by s tím mohlo být? Už jsem z toho otrávený.
Je mi 24, studuji VUT (3. rok) a jsem z Brna. Moje www nonstop půjčka před výplatou. Fandím Manchester United.
Re: M-Audio Fast Track - nefunguje mi karta
Instaloval jsi drivery před připojením karty? Pokud ano, jaké? Pokud ne, co ukazuje Správce zařízení v Tento počítač (pokud jsi teda na Win)? Máš 64 bit nebo 32 bit? Svítí na kartě ledka, že do ní jde proud? Jdeš přímo do portu na základní desce, nebo přes USB hub? Zkoušel jsi i jiný USB port? Zkoušel jsi jiný USB kabel?
- blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Ještě doplním, máš ji na USB 3.0 nebo USB 2.0, použij ten druhý (2.0).
Třeba Motu 828 mkIII Hybrid na USB 3.0 dělá to samé.
Třeba Motu 828 mkIII Hybrid na USB 3.0 dělá to samé.
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř
-
MADMAX
zkus kartu odinstalovat a natáhnout nový driver ze stránek M-Audio, na přiloženém CD může být stará verze. Mně Fast Track PRO také zlobil, karta sice normálně fungovala, ale PC se tvářilo, že ji nevidí...
Díky, problém byl opravdu v ovladači.
Je mi 24, studuji VUT (3. rok) a jsem z Brna. Moje www nonstop půjčka před výplatou. Fandím Manchester United.