In-ear do 6 tis. Kč?

DI, kabely, konektory, sluchátka, software, zvukové karty, počítače...
Odpovědět
  • Reklama
  • dLive masterclass PRAHA with Dylan Mitrovich
Grazlll
Uživatel
Uživatel

In-ear do 6 tis. Kč?

Příspěvek od Grazlll »

Ahoj všem kdo ví o čem mluvim...
Rád bych pořídil některý z levnějších nabízených in ear (např. http://kytary.cz/ld-systems-ldmei100/HN107551/ ). Jo, někdo sice psal, že LD Systems je low end, ale v čem se to projevuje...? Ve výpadcích, ztrátě signálu? Jediné slabší místo bych viděl ve sluchátkách, které třeba nemusí být až tak kvalitní... Ale pro hraní v klubech mě to přijde dostatečné...
Ale nemam zkušenosti - na tomto poli jsem teprve v začátcích takže si rád nechám poradit...
Prostě bych rád in ear do cca 6000 tak aby fungoval a nemusel jsem řešit věčné problémy.. Je to reálné či nikoliv...?

A jeden malý technický dotaz... liší se nějak zapojení in ear do aktivní monitorové cesty (případ většiny powermixů) a zapojením do klasických AUX na pultu?

Díky moc a pakliže někomu přijdou moje dotazy trochu natvrdlé tak se předem omlouvám..:-)
jerry.hadr
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Re: In-ear do 6 tis. Kč?

Příspěvek od jerry.hadr »

jestli to ma stejne bezdratove osazeni jako jejich bezdratove handky, tak to funguje prekvapive dobre.
Do vykonoveho vystupu z powermixu to zapojit samozrejme nelze, musis to pripojit k linkove urovni (tj. aux line out).
Zastoupeni Coda Audio pro ČR, http://www.codaaudio.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Spojaři všech zemí proletujte se!
http://www.pro-sound.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
swistak
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od swistak »

Já sem koupil do kapely dva, mě a solo zpěvačce a sme s tím moc spokojení, baterky vydrží v pohodě dvě akce, používáme to i ve zkušebně. Já myslím, že za ty prachy je to špica, je teda fakt, že sem neslyšel žádnej drahej takže nemám srovnání, ale s tímto jsme fakr spokojení.
tonyss

Příspěvek od tonyss »

Hlavně si nezkoušej někde nějaký sennheiser :-) a budeš spokojený s tím co máš ....
swistak
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od swistak »

Jasně no :D , ale zajímalo by mě v čem může být tak velkej rozdíl. Nebavím se samozřejmě o sluchátkách.
Grazlll
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Grazlll »

Ahoj, tak "LDčka" už máme a používáme je ku spokojenosti naší i publika..Nicméně..pořád přemýšlim nad tim, že bych k tomu vyzkoušel nějaká jiná sluchátka... Nemáte někdo doporučení v cenové úrovni zhruba do 6ti k?
maro
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od maro »

jsem si před půl rokem koupil shure SE 215 a můžu říct že naprostá spokojenost. naprosto mi sedí ani nevím že je mám v uších 8) jen když je používám s mp3 ve městě tak to není ideální...protože opravdu neslyšíš okolí, doma se to zase někdy hodí :mrgreen: cena velmi příjemná... 2500 kč
Listen... and enjoy the sound
Grazlll
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Grazlll »

Tak o pocit v uších mi nejde, ten je cajk i u těch co mam, ale jde mi hlavně o zvuk..:-)
swistak
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od swistak »

No, to by mě taky zajímalo, taky totiž uvažuju, že bych zkusil nějaký lepší než ty originál.
Odpovědět

Zpět na „Příslušenství“