Problem s M-AUDIO SOLARIS na OSX
-
- Reklama
Problem s M-AUDIO SOLARIS na OSX
Prajem pekny den. Uz niekolko dni sa to snazim vyriesit,pozeram vsade mozne po internete no marne.
Vlastnim m-audio fast track ultra 8r a mikrofon m-audio solaris. Co sa tyka softw. pracujem s Cubase 6 (niekedy 4) a Logic Pro X. Ked som bol vlastnikom NTB s platformou Windows nebol najmansi problem, kedze som nedavno presiel na Maca s OS X (10.10.1) mikrofon vobec nereaguje. Na prevodnik som stiahol a nainstaloval potrebny driver, s prevodnikom vlastne problem ani nemam, gitaru ked zapojim pekne vsetko nahrava no mikrofon nie a nie ist. Vopred dakujem za odpoved a ochotu ak nahodou niekto pozna riesenie mojho problemu...
Vlastnim m-audio fast track ultra 8r a mikrofon m-audio solaris. Co sa tyka softw. pracujem s Cubase 6 (niekedy 4) a Logic Pro X. Ked som bol vlastnikom NTB s platformou Windows nebol najmansi problem, kedze som nedavno presiel na Maca s OS X (10.10.1) mikrofon vobec nereaguje. Na prevodnik som stiahol a nainstaloval potrebny driver, s prevodnikom vlastne problem ani nemam, gitaru ked zapojim pekne vsetko nahrava no mikrofon nie a nie ist. Vopred dakujem za odpoved a ochotu ak nahodou niekto pozna riesenie mojho problemu...
- pavlii
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Re: Problem s M-AUDIO SOLARIS na OSX
Vůbec to nesouvisí s platformou; Solaris je běžný mikrofon. Pokud zvuková karta funguje a její vstupy též, je chyba pouze v mikrofonu (aneb nefunguje nikde). Pokud jinde mikrofon přesto funguje, je problém ve zvukové kartě (mikrofonní vstup/y).
P.
P.
Dakujem za odpoved, nevedel co moze sposobovat ten problem tak som sem pre istotu vypisal vsetko. Ja sa teda aj nadalej budem pokusar vyriesit tento problem. Premyslam ze to mozno sposobuje kabel tak skusim kupit novy co to spravi...
- pavlii
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Aaaano - na ten jsem zapomněl, samozřejmě to nemusí být až tak kruté (moje zmínka o mikrofonu), ale problém může být i zde, což je pak náprava "za pár šlupek". 
P.
P.