Skladací stôl pre mixpult

DI, kabely, konektory, sluchátka, software, zvukové karty, počítače...
  • Reklama
  • dLive masterclass PRAHA with Dylan Mitrovich
MADMAX

Re: Skladací stôl pre mixpult

Příspěvek od MADMAX »

Fuuuj. Normální pult má kolíbku. MIDAS H2000a H3000 na ni má dokonce "kapsu" v case... Věc, kterou uzvedne míň než 6 lidí, si stejně nezaslouží název "mixážní pult"... :D :D :D
Tomáš
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Tomáš »

zas to neprehanaj, su veci kde si musis stacit sam a nie este s dalsimi co si nerozumies a pod.
radsej sa zaregistruj ;)
maro
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od maro »

myslím ze MADMAX má takovou nepsanou vyjímku a nikdo po něm nechce registraci :wink:
Listen... and enjoy the sound
MADMAX

Příspěvek od MADMAX »

já už se tu kdysi dávno registroval, asi pod svým pravým jménem, a od tý doby se nemůžu zaregistrovat jako MADMAX, protože mne to nepustí přes můj email :D Můžu zkusit poprosit Martina (admina), ať smaže starou registraci s emailem dusak.martin@tiscali. cz a já vám tu radost teda udělám... :-D

jinak máte samozřejmě pravdu, velký a těžký věci (dobrý analogy) jsou passé. Naposled když jsem teď v sobotu přesvědčoval pět dalších lidí, že si nedělám srandu, že fakt s tím Soundcraftem odjedem v kejsu na kolečkách 400m okolo kulturáku a tam ho bafnem "do teplejch" a vyneseme do prvního patra po hlavním schodišti, protože do výtahu se nevejde ani nadýlku ani navýšku a po technickém schodišti vedle výtahu se s ním nevytočíme, a potom že ho ještě holt budeme muset vyzdvihnout ze sálu na 1.7m vysoké pódium, koukali na mne všichni jako na šílence a připadal jsem si jako poručík Goodbody, když nechával kopat 12. četu zákopy v Dorsetu... holt ty zas..ný digitály mají svoje výhody. Například tu, že 3/4 práce na FOH pultu jsem si udělal dopředu na počítači (několik hodin pracovní doby jsem strávil na SD8 editoru... :lol: :lol: :lol: )
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Ono žiadny dospelý digitál nie je nič, čo by v kejse dali dvaja chlapi a bez kolísky je to slušný vzpieračský výkon.
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Nojo, ale ve čtyřech je to většinou v pohodě. Kdežto tu naši analogovou bestii (Soundcraft MH4) čtyři lidi ani neutrhnou od země a i v šesti jsme si připadali jako třtiny... :shock:
Odpovědět

Zpět na „Příslušenství“