Nahrávání do ntb (mix Eurorack MX 2004A) - jak?
-
- Reklama
-
Freslis
Nahrávání do ntb (mix Eurorack MX 2004A) - jak?
Ahoj, nejsem žádný zvukař, ale potřebuji udělat jednu nahrávku a jsem naprostý začátečník. Mám u sebe mixák (Eurorack MX 2004A), staré dva mikrofony(zapojené do mixáku) 2 audio kabely. Mixák je zapnutý( vím to jistě), a teaguje na zvuk v mikrofonu. Oba kabely jsou zapojené do počítače (jeden ze zadu do vstupu do mikrofonu, druhý ze předu). Chci nahrávat v Audacity, ale když zmáčknu record, Audacity nereaguje (nezaznamenává). Nevím, kde mám chybu, a tak se ptám, jak to vyřešit. Problém je, že to potřebuji, co nejdříve nahrát. Mám mixák a mikrofony a kabely po taťkovi, který byl zvukař, ale já se ho teď na to nemůžu zeptat. Tak vás prosím o radu, ale upozorňuji, jsem naprostý začátečník, takže se mnou mějte strpení. Děkuji
Re: Nahrávání do ntb (mix Eurorack MX 2004A) - jak?
takto je to úplně špatně, potřebuješ nějaké profi audio rozhraní (externí zvukovka třeba do USB) ...mikrofonní vstupy zvukovky v počítači pro tohle použít nejde. Napiš blíž co potřebuješ, co očekáváš, k čemu nahrávka bude a o co vlastně jde pak se dá poradit
-
Ondráš
Re: Nahrávání do ntb (mix Eurorack MX 2004A) - jak?
Sezen si v beznem elektru kabel 2x cinch na 3.5mm stereo jack . Cinche zapoj do mixu do 2 Track Out a v Pc do Line-in (modra zdirka).
Ve Windows (predpokladam) zkontroluj spravne nastaveni zarizeni pro zaznam, taktez v Audacity.
Egestas:
Ve Windows (predpokladam) zkontroluj spravne nastaveni zarizeni pro zaznam, taktez v Audacity.
Egestas:
To bych zde tak jiste netvrdil, tazateli zrejme slo o to, ze nema zvuk vubec. Btw vetsina zvukovek v PC ma klasicky line-in (3.5mm jack) a mic-in na ntb zkousne i konzumni linku v pohode, ba dokonce profi (musi se ale hooodne zkrotit na vystupu z mixu)....mikrofonní vstupy zvukovky v počítači pro tohle použít nejde