Cubase METRONOME
-
- Reklama
-
Návštěvník
Cubase METRONOME
Zdravím Vás.... Vedeli by ste mi poradiť ?
Mám problém s Metronómom v Cubase 5. Proste zo dňa na deň prestal pracovať, nejde proste.
Nerozumiem tomu, poprípade pošlem aj screeny, ak bude treba... Moc x ďakujem.
Mám problém s Metronómom v Cubase 5. Proste zo dňa na deň prestal pracovať, nejde proste.
Nerozumiem tomu, poprípade pošlem aj screeny, ak bude treba... Moc x ďakujem.
- pavlii
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Re: Cubase METRONOME
Nejde, jako že není slyšet klik? A je nastaven "hratelný" výstup v Metronome Settings?
P.
P.
-
Návštěvník
proste nejde mi to tak, že proste napr.
- pouzivam zvukovku Tascam US 1800 do in 9 zapojím Line in - gitaru, nastavím si direct monitoring, hodim na nu napr. effekt nejaký a spustim nahravanie (popritom, metronome si zapnem na tych 120bpm napr. a jasne vidim, ze tam je ON a ne že OFF..)
a keď som pozeral do nastavení tak tam bolo, že Not Conected (nepripojene) a nastavil som tam tu tascam, ale proste nejde mi to cez sluchadla, ale volne cez NB... jak to ? keď to mám dobre pichnuté aj tie sluchadla?
- pouzivam zvukovku Tascam US 1800 do in 9 zapojím Line in - gitaru, nastavím si direct monitoring, hodim na nu napr. effekt nejaký a spustim nahravanie (popritom, metronome si zapnem na tych 120bpm napr. a jasne vidim, ze tam je ON a ne že OFF..)
a keď som pozeral do nastavení tak tam bolo, že Not Conected (nepripojene) a nastavil som tam tu tascam, ale proste nejde mi to cez sluchadla, ale volne cez NB... jak to ? keď to mám dobre pichnuté aj tie sluchadla?
- pavlii
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
No ale na to jsme se neptal
evidentně není pro metronom nastaven žádný výstup, který by se týkal Tascamu. Zkontroluj a oprav v nastavení metronomu, jak jsem psal. Protože Tascam nemá v sobě žádný syntezátor, bude třeba nejprve (například) zavést nějaký VSTi, který obsahuje bicí zvuky a ty v nastavení metronomu "namapovat" na přízvučnou i nepřízvučnou dobu.
Viz manuál.
P.
Viz manuál.
P.
-
Návštěvník
pripájam 2 fotky.. ako to vyzerá u mňa .. newm kebyže ma vieš lepšie navigovať.. bo nerozumiem.. ako to spraviť aby to išlo... tu je link kde to stiahnes su tam 2 fotky.. ! moc x ďakujem... už som skusil aj preinsalovat cely Cubase koli tomu.. som myslel, že to pomoze no ni i tak..
http://uloz.to/xcJzRECz/imag0031-jpg
http://uloz.to/xshnst13/imag0032-jpg
http://uloz.to/xshnst13/imag0032-jpg
-
Návštěvník
Zdravím.. už je to vyriešené problém bol proste v tom, že keď som mal zapnutu control room... tak som nepočul ziadny click... a skusil som vypnuť control room a už je to fajn.... moc x dakujem za ochotu
- pavlii
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Není zač. Na CR bych možná taky přišel, ale určitě ne hned po těch screenshotech. Postupně by mě tam ale navedl fakt, že máš zaplý Audio Click - takže bych se pomalu dotazoval na nastavení v průběhu signálové cesty a k CR bychom došli 
Fajn, že to šlape. Ono by to šlo i se zaplým CR, ale chce to nastavit v něm. Nemám momentálně eLicenser u sebe, tak se nemůžu juknout, ale mrknu do OM.
P.
EDIT: Je na to "Click" tlačítko v sekcích CR.
Fajn, že to šlape. Ono by to šlo i se zaplým CR, ale chce to nastavit v něm. Nemám momentálně eLicenser u sebe, tak se nemůžu juknout, ale mrknu do OM.
P.
EDIT: Je na to "Click" tlačítko v sekcích CR.
-
wallty
sorry, že tak oneskorene píšem... ďakujem moc x za radu... kuknem sa nato.. ale paráda.. ide to a to je pre mňa hlavné...