Existuje žena zvukařka???
Pravidla fóra
...přijďte "pobejt" aneb diskuze o možném i nemožném.
...přijďte "pobejt" aneb diskuze o možném i nemožném.
-
- Reklama
- midnight_man
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Re: Existuje žena zvukařka???
Myslim ze to vyplyva s toho ze Zvukar, je all in One, stahovak, sofer, nosic....proste vsetko. Si viete predstavit 2 zeny ako nesu 100kg bednu? 
5kW Sound/EM,Beyma,Uli,QSC,DBX/, 2kW Lights, Dáke tie otáčajúce sa hlavy, 200mW ILDA Laser(20kpps)/Kvant/, 3kW Smoke.
To zrovna ne, ale když chlapi postaví apec a nechají na něj hrát DJ-ženu, která umí, nikdo v davu se nedube ptát, kdo to PA stavěl, vsaď se!
Jsem zmatkař, někdy. No a?
- midnight_man
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
vacsinu ludi netrapi aka je technika, kdo to zabezpecuje, ako to je stavane, atd atd.....mozno sa o to zaujima par ludi ktori sa tomu venuju. Ja ked pridem niekde na akciu v prvom rade kukam na technikufrantik píše:To zrovna ne, ale když chlapi postaví apec a nechají na něj hrát DJ-ženu, která umí, nikdo v davu se nedube ptát, kdo to PA stavěl, vsaď se!
5kW Sound/EM,Beyma,Uli,QSC,DBX/, 2kW Lights, Dáke tie otáčajúce sa hlavy, 200mW ILDA Laser(20kpps)/Kvant/, 3kW Smoke.
midnight_man píše:vacsinu ludi netrapi aka je technika, kdo to zabezpecuje, ako to je stavane, atd atd.....mozno sa o to zaujima par ludi ktori sa tomu venuju. Ja ked pridem niekde na akciu v prvom rade kukam na technikufrantik píše:To zrovna ne, ale když chlapi postaví apec a nechají na něj hrát DJ-ženu, která umí, nikdo v davu se nedube ptát, kdo to PA stavěl, vsaď se!svetla, zvuk..az potom na Dja
Já to jako "zvukař" dělám v podstatě taky tak! První omrknu techniku, pak práci zvukaře. Ale kdybych viděl babu-DJ tak první asi budu hledět jak opařený! Samozřejmě vzápětí přejdu na techniku kolem a pak mě bude zajímat její práce za klikama.
- midnight_man
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Ked sme pri tej praci zvukara...ste sa stretli s takymi vecami, ze ako je tato praca dobre platena..a ako je nam dobre ze nemusime nic robit
....ked zacne niekdo taketo nieco rozpravat, by som zacal vrazdit! a dal mu ten 60kg rack do ruky! nech ho vynese na ten stage, nech ho prejde sranda
Jo, jo, jako bych slyšel vrčet chlapy z dechovky co teď zvučím!!! Přitom je jich deset a vše mají uklizeno za půl hodiny. Vždycky jim to předhazuju: "Hoši, to ste nezažili bigbít! Zesilovače v racku 80kg, 4x subbas po 60kg, 2x satelit po 40kg, minimálně 4x odposlechové bedny a né dvě, jak vy. Efektový rack napěchovaný tak, že ho jeden ani nezvedne na stůl! Pak stát za mixem a celý večer jak na trní to vše hlídat, jenom na bicích 7 - 8mikrofonů, vše musí jet, neexistuje aby nehrála jedna kytara, basa, klapky, nedejbože kopák nebo virbl. Odposlechy furt štelovat a hlídat vazbu, atd. atd. A po akci to celé balit skoro sám, když už se rozednívá a všichni už jsou dávno doma, navíc třeba upatlané od blata po dešti. Doma na dvoře celé rozbalit, umýt, usušit a zase pobalit. A zase pěkně sám!!!"midnight_man píše:Ked sme pri tej praci zvukara...ste sa stretli s takymi vecami, ze ako je tato praca dobre platena..a ako je nam dobre ze nemusime nic robit....ked zacne niekdo taketo nieco rozpravat, by som zacal vrazdit! a dal mu ten 60kg rack do ruky! nech ho vynese na ten stage, nech ho prejde sranda
Naposledy upravil(a) frantik dne čtv 26. úno 2009 19:46:16, celkem upraveno 1 x.
- midnight_man
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Tak s tohoto prispevku citit ze 100%tne vies o com to je
este ponosit a rozbalit ako tak, ludi je dost, vzdy sa najde niekdo...no rano je to bieda...vsetko spite, unavene...no dajte im nieco do ruky, radsej nie.a rano taky polonevyspaty...hybaj vybalit plne auto a vozik veci...uklidit, zmotat kable, potriedit co sa rano pomiesalo...
- jirkaaa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
/Jo, jo, jako bych slyšel vrčet chlapy z dechovky ........./
máš ode mě"jeden hlas do ankety"
souhlasím se vším popsaným !
Kdo vás to naučil dělat takovej kravál?:)
Pokud se dá jako zvukař definovat i člověk, který ohlídá nastavený pult od jiného zvukaře, jen semtam vypne a zapne hall, případně občas zamutuje a odmutuje některé vstupy, pak znám nejen ženu-zvukařku, ale i dítě-zvukařče (kua jak napsat zvukař ve středním rodě?
).
Jinak mezi DJs jsou holky vidět docela často a mnohdy představují špičku svého řemesla...
Jinak mezi DJs jsou holky vidět docela často a mnohdy představují špičku svého řemesla...
The best sound comes from one source...
Ženu zvukařku jsem potkal jen jednou v životě a bylo to myslím na fesťáčku v Miloticích, ale to už je tak 10let. Pa nebylo její, ale stála za pultem, tahala za kliky a docela jí to šlo. Jinak v takové té vesnické lize je zvukař vytížený zvučením tak na 40%, zbytek je údržbář, stěhovák a řidič. Je to přesně tak jak výše napsal frantik. Kdyby mě to i po těch letech nebavilo, asi bych se na to už dávno vy....
V příštím životě až se znova narodím, tak chcu být zpěvákem. Zavře hubu a má sbalený ...
V příštím životě až se znova narodím, tak chcu být zpěvákem. Zavře hubu a má sbalený ...
- noxus
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Tak toto ma teda dostalomirazvuk píše:....
Inac co sa tyka zien zvukariek, tak si myslim ze v divadlach sa ich najde celkom dost. Akurat tento tyzden sme boli na zajazde a co nevidim v divadle v Presove zena osvetlovacka a zena zvukarka vedla seba
Á hele, Milotice! Snad ne ty naše, na okrese Hodonín? Pokud ano, tak jsem o "okresní" zvukařce zatím nic neslyšel. My máme ve Vracově jen dívčí kapelu "Veverky". Holky toho ještě moc nenahrají, ale snaží se, jezdí po akcích a je na ně radost pohledět! Šak kuknite na fotky z akcí: http://www.squirrels.bigbity.cz/ .mirazvuk píše:Ženu zvukařku jsem potkal jen jednou v životě a bylo to myslím na fesťáčku v Miloticích...
- midnight_man
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
kdo ich zvuci? asi nikdo....pozeram niektore akcie su uplne bez PA aparatu, len male komba po podiu.
Podle vývoje situace a polohy akce se to ozvučení mění. Na některých fotkách (Pivní bál) je vidět i část mého aparátu kdy hostovali na akcích mých původních svěřenců, kapely 99g, taky z Vracova. Tehdy jsme půjčovali část aparátu od Tonyho z Čejče, ten pak od něj odkoupil Mira Bílek z kapely Elbereth a většinou je taky zvučí. Na akcích ve Vracově je zvučí Aleš Blahůšek z UB. Loni zaskakovali dokonce na Bzeneckých slavnostech, když odřekla jedna z hlavních kapel. Tam nevím kdo to zvučil.midnight_man píše:kdo ich zvuci? asi nikdo....pozeram niektore akcie su uplne bez PA aparatu, len male komba po podiu.
to frantik:
přesně ty Milotice jsem myslel. Ale jak jsem psal, už je to dobrých 10let, bylo to na nějakém rockovém fesťáčku. Tehdy tam hrála kapela Heaven s kterou jsem jezdil jako zvukař, tak jsem se s nima svezl. Ale když jsem tam tu kočku viděl, docela mi spadla čelist. Žádná hlídačka, pěkně tahaly za kliky, vytahovala sóla, poměry nástrojů, no dobrý. Ale kdo byla a s kým už si nepamatuju, spíše si ji dovezla kapela nebo patřila ke zvukaři co právě hrál na pódiu.
přesně ty Milotice jsem myslel. Ale jak jsem psal, už je to dobrých 10let, bylo to na nějakém rockovém fesťáčku. Tehdy tam hrála kapela Heaven s kterou jsem jezdil jako zvukař, tak jsem se s nima svezl. Ale když jsem tam tu kočku viděl, docela mi spadla čelist. Žádná hlídačka, pěkně tahaly za kliky, vytahovala sóla, poměry nástrojů, no dobrý. Ale kdo byla a s kým už si nepamatuju, spíše si ji dovezla kapela nebo patřila ke zvukaři co právě hrál na pódiu.