Existuje žena zvukařka???
Pravidla fóra
...přijďte "pobejt" aneb diskuze o možném i nemožném.
...přijďte "pobejt" aneb diskuze o možném i nemožném.
-
- Reklama
Re: Existuje žena zvukařka???
OK, poptám se pamětníků, třeba si někdo vzpomene a Tobě dík za to upřesnění!mirazvuk píše:to frantik:
...Ale kdo byla a s kým už si nepamatuju, spíše si ji dovezla kapela nebo patřila ke zvukaři co právě hrál na pódiu.
Jsem zmatkař, někdy. No a?
A co třeba Hamýžka Horynová? Drahá to polovička Jardy Horyny?
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
tak Hanyzka je spis stage manager ... a hlavne zlatej clovek.
Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, - jirkaaa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Re: Existuje žena zvukařka???
frantik píše:Á hele, Milotice! Snad ne ty naše, na okrese Hodonín? Pokud ano, tak jsem o "okresní" zvukařce zatím nic neslyšel. My máme ve Vracově jen dívčí kapelu "Veverky". Holky toho ještě moc nenahrají, ale snaží se, jezdí po akcích a je na ně radost pohledět! Šak kuknite na fotky z akcí: http://www.squirrels.bigbity.cz/" onclick="window.open(this.href);return false; .mirazvuk píše:Ženu zvukařku jsem potkal jen jednou v životě a bylo to myslím na fesťáčku v Miloticích...
Kdo vás to naučil dělat takovej kravál?:)
-
maly_medved
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Jen to zpoždění mezi bicíma a zbytkem kapely má určitě na svědomí zvukař ! Nebo zvukařka ?
- jirkaaa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
A jéje... :smt101 Pachatelem toho zvuku jsem já a bylo to někdy v únoru 2008 ve vracovské sportovní hale. Jeden ani neví co za "špeky" po netu koluje...
Na psí uši přísahám, že zpoždění mezi bicí a zbytek kapely jsem nepřidával
Na psí uši přísahám, že zpoždění mezi bicí a zbytek kapely jsem nepřidával
-
OK2MDK
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
tak to byl spozdenej bubenik! a mame problem s krku ne?
jinač naše bývalá barmanka když sem položil malej, starej mix na stůl, tak ji vubec nedělalo problém pustit tanečníkovy muziku
no nebylo co splést na starem tesle studiomixu 6- 120 ted nevim
jinač naše bývalá barmanka když sem položil malej, starej mix na stůl, tak ji vubec nedělalo problém pustit tanečníkovy muziku
no nebylo co splést na starem tesle studiomixu 6- 120 ted nevim
Jo potvrzuju, Aleš to zpoždění nezpůsobil.-))) Že je bubenice asi nejslabší článek Veverek se ví, nejsou lidi, tak za soupravou sedí ségra od kytaristky. Navíc to škopky spíš lehtá, nedá do nich pořádnou ránu. Že se zdá i z toho videa být dobrý zvuk v hale je pro Aleše dvojitá pochvala, vracovská hala je totiž dost problematická na ozvučení.
- jirkaaa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
to zpoždění jsem původně přikládal zvuk záznamu kamery.....ale což tady naopak ne že by byl zvukař kokot ale chválím!!!!!!!!!!klasická tělocvična a jak to hezky hraje
vyrovnanej zvuček...víc takových lidí.... Aleši !Klaním se...btw pěknej kopák ,kytara a práce s delayem 
To víš, Aleš má skvělé vybavení a umí zvučit, toť celé kouzlo. Stačí se podívat na jeho stránky co má za techniku. Zas mě tu bude někdo kamenovat za propagaci QSC, Allen Heath a Megatonu. Ale ať, já používám tytéž značky a spokojenost. Když tak si porovnej zvuk dechovky, co teď zvučím, čerstvé video je na http://www.dechovky.eu" onclick="window.open(this.href);return false; . Je to stejná hala, akce minulou sobotu, Ples muzikantů. První hráli DH Vracovjáci, PA je 2xNDM152 Megaton plus jsou tam dva záložní boxy Yamaha S115V s repasovanou výhybkou a hrají jen "na půl plynu" na vykrytí prostoru před kapelou. Oba páry boxů krmí vždy jeden QSC RMX2450, pult je AH GL2200-424. Na stejné PA vzápětí hráli profíci - DH Gloria, připojili si jen mix do linkového vstupu GL2200. Ježe jejich mix je Behringer MX8000 a signál šel ještě přes Ultracurvu plus něco. Okamžitý dojem byl po začátku celkem otřesý a chvíli zvukaři trvalo, než na tom něco nakroutil i tak to pořád nebylo jaksi ono. Po nich už hrálo jen takové menší těleso - Šohaji, to už odjel tentýž zvukař na mojí GL2200 a podle videa je zřejmé, že zvuk byl opět celkem v normálu.
Sakra chlapi, nechte té chvály, nebo na stará kolena zpychnu
Docela by mě zajímalo jak jsou na to holky dnes, od té akce zachycené na videu jsem je totiž neslyšel.
Docela by mě zajímalo jak jsou na to holky dnes, od té akce zachycené na videu jsem je totiž neslyšel.
Alešu, kemu česť temu česť a pastýřovi trúba! Jestli někde hrávají vyčteš z jejich stránek, doma neměli kde. Radši mě prosím mrkni na ty videa Vracovjáci vs. Gloria a napiš mi nějaké připomínky k tomu zvučení, dík.
- jirkaaa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Né že by mě to chybělo, ale klidně si posluž:-)