Existuje žena zvukařka???
Pravidla fóra
...přijďte "pobejt" aneb diskuze o možném i nemožném.
...přijďte "pobejt" aneb diskuze o možném i nemožném.
-
- Reklama
- jirkaaa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
nu když jsme u toho ,jak hrajou dneska mládežníci,nevím zda to sem patří .....ale možná táta jednoho z nich sem chodí (má studio) tohle taky není marná kapelka http://www.funkids.ic.cz/pis/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Pokud je to mimo téma nechť to Admin smaže
-----------
Pozn. admin: Admin má spoustu své práce a byl by raději, kdyby byli uživatelé sami dostatečně zodpovědní... Ve skutečnosti ale je to tak, že toto vlákno nepovažuje za důležité, minimálně do doby, než se v něm objeví pěkné fotky zvukařek.

-----------
Pozn. admin: Admin má spoustu své práce a byl by raději, kdyby byli uživatelé sami dostatečně zodpovědní... Ve skutečnosti ale je to tak, že toto vlákno nepovažuje za důležité, minimálně do doby, než se v něm objeví pěkné fotky zvukařek.
Kdo vás to naučil dělat takovej kravál?:)
Náhodou, pěkné je to, má to nápad! Hlavně videoklipy - lepší než kdejaké ptákoviny, co se dělají do televize a vydávají se za "umění"...
Jsem zmatkař, někdy. No a?
Franto, ty dechovky jsou na akustické poměry v hale podle mě naprosto OK, aspoň co můžu soudit podle poslechu na pecky, které tu mám u PC. Akorát ten kameraman nemusel pobíhat za bednama
Líbí se mně zpěvy u Vracovjáků, u Glorie mně to přijde jakési zastřené. A tipuju, že celkově asi byla víc nahlas, ne?
Co se týče Veverek, loni párkrát byly i u nás na Hradišťsku, pozvala si je březolupská Hysteria na nějaké svoje akce. Jednu jsem měl i zvučit, ale kvůli zaneprázdněnosti v práci jsem to musel přepustit kolegovi konkurentovi
Co se týče Veverek, loni párkrát byly i u nás na Hradišťsku, pozvala si je březolupská Hysteria na nějaké svoje akce. Jednu jsem měl i zvučit, ale kvůli zaneprázdněnosti v práci jsem to musel přepustit kolegovi konkurentovi
Ano, Glorii to víc řvalo a měli to zastřené, v reálu to bylo víc poznat než z toho videa. Navíc tam bylo slyšitelné chrastění od kabeláže a když jsi byl v předsálí tak tam bylo navíc slyšet ve zpěvech občas takové kovové chrastění, jako když se v mobilu "rozpadá hovor" při slabém signálu. Během jejich vystoupení jsem musel zeslabit náš odposlechový zesilovač, protože s z monitorů taktéž náhodně ozývaly dost hlasité náhodné pazvuky, nevím odkud se to bralo, podle mě z vysílačů bezdrátů.
Jsem zmatkař, někdy. No a?
-
knobtweaker
- Uživatel

Venku je to celkem běžný jev , i když osvětlovačky jsou asi častější. Výborná monitorová zvukařka je v Aréně ve Vídni, ve Strasbourgu jsem potkal jednu velice schopnou v klubu atd., je to tam každopádně rozšířenější než u nás i když na severní moravě jsem tam měl nějakou holku co dělala monitory na 01v a nakroutila to prej super. Ve předu měla ta firma Innovason , ale nevim jak se jmenovali. Mikrofonistky bych mezi zvukařky asi neřadil, to je dost specifická (a důležitá) profese.
No je fakt, že Klára někdy monitory míchá

jen tak pro pořádek je to na DM1000

jen tak pro pořádek je to na DM1000
Zvukař bez www stránek
- joshua
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Re: Existuje žena zvukařka???
Ja som videl zenu zvukarku zatial iba raz a to na puti v Levoci zvucila si len svoj maly zbor-skupinu, myslim ze "melodia".Dalej to islo este cez dalsi mix a potom do vystupu. Vyzerala, ze sa tomu celkom rozumie.
- CharlesBass
- Uživatel

Já jednu viděl, v Litvínově, loni v květnu. A fotil jsem jí proto, neb jsem věděl o tomto vláknu
Jako důkaz. Byla to již paní zvukařka a zvučila s hostujícím divadelním souborem s asi šesti bezdrát. mikrofony a pouštěla podklady. Práce jí šla dobře a měla jí dost, nenudila se, vše pouštěla, mutovala, sólovala podle listu a aktuálního dění na pódiu. Po akci balili společně s herci, nicméně bylo vidět i podle rutinních úkonů, že tomu rozumí dobře. Což ovšem nemusí znamenat, že by užvejklej konektor dovedla spravit
Bylo to nějaký putovní divadlo s maxidodávkou pomalovanou, ale jakej soubor, to si nevzpomenu ...

http://ulozna.soulslavers.com/soubory/c ... ukarka.jpg
http://ulozna.soulslavers.com/soubory/c ... karka1.jpg
Obecně lze říci, že ženy používaj mozek jinak, ne hůř ne líp, prostě jinak. Třeba řízení. Obecně více zmatkují, zato chlapi více riskují. Ale znám i opačné případy, např moji mámu nesměl nikdo předjet, zato já jezdim pomalu ale když dojedu do nějaký aglomerace, tak to pak si dělám kruháky z obyčejnejch křižovatek a naopak
(5OOx500 px je dost málo. už se mi to nechtělo znova zmenšovat!)
http://ulozna.soulslavers.com/soubory/c ... ukarka.jpg
http://ulozna.soulslavers.com/soubory/c ... karka1.jpg
Obecně lze říci, že ženy používaj mozek jinak, ne hůř ne líp, prostě jinak. Třeba řízení. Obecně více zmatkují, zato chlapi více riskují. Ale znám i opačné případy, např moji mámu nesměl nikdo předjet, zato já jezdim pomalu ale když dojedu do nějaký aglomerace, tak to pak si dělám kruháky z obyčejnejch křižovatek a naopak
(5OOx500 px je dost málo. už se mi to nechtělo znova zmenšovat!)
Basista zajímající se značnou měrou o zvuk, tedy i samozvučení a jeho následky 
A drze se deroucí do vyššího levelu sorty podivínů říkající si zvukaři
A drze se deroucí do vyššího levelu sorty podivínů říkající si zvukaři
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Pocitejte s tim, ze devcat bude pribyvat - viz http://www.womensaudiomission.org/" onclick="window.open(this.href);return false;admin píše:Ve skutečnosti ale je to tak, že toto vlákno nepovažuji za důležité, minimálně do doby, než se v něm objeví pěkné fotky zvukařek.![]()
Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, - gavo
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Ja poznam zvukarku - ale upustila od toho - viac ju bavi fotenie (ona fotografka, nie ona model
) a musim uznat ze ani skareda moc neni
(cerstvo vydata mlada kocka), problem je ze som ju nepocul zvucit (obaja sme z ineho mesta)
Na prvej fotke jej v ruke chyba pivo?
taka poloha ruky 
Na prvej fotke jej v ruke chyba pivo?
Nic lepsie ako sediet za mixom pocas koncertu a jest pizzu nepoznam
- vlastne ano - pocit ked vidim, ze kapela na tu pizzu slinta 
- Pavel Sedlák
- Uživatel

Minulý týden jsem zvučil v divadle ANPU na kampě koncert jedné bluesmanky.
V tom divadle je moc příjemná pani zvukařka.
A co mně překvapilo - ta pani je hlavní profesí kostymérka a zvučení divadelních vystoupení dělá jakoby navíc.
Opravdu obdivuji tuhle zvukařku, která se vydala na úplně jinou cestu, než jsou jehly a nítě a navíc ji to baví.
Ptala se mně. kde by se mohla ještě doučit a přiznám se, že mně opravdu dostala, protože znám spoustu lidí, kteří jsou taky v "nejlepších letech" a pouze fňukají jak něco nejde a jak jim každý škodí...
Prostě klobouk dolů pani zvukařko !
V tom divadle je moc příjemná pani zvukařka.
A co mně překvapilo - ta pani je hlavní profesí kostymérka a zvučení divadelních vystoupení dělá jakoby navíc.
Opravdu obdivuji tuhle zvukařku, která se vydala na úplně jinou cestu, než jsou jehly a nítě a navíc ji to baví.
Ptala se mně. kde by se mohla ještě doučit a přiznám se, že mně opravdu dostala, protože znám spoustu lidí, kteří jsou taky v "nejlepších letech" a pouze fňukají jak něco nejde a jak jim každý škodí...
Prostě klobouk dolů pani zvukařko !
Nemám strach z lopaty, mám strach ze srpu a kladiva
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
... jednu jsem vam nasel: slovinka Tisa Frelih co jezdi se Siddharta (http://www.siddharta.net/" onclick="window.open(this.href);return false;):kalfar píše:Tak mě napadlo, jestli někdo zažil ženu zvukařku? Nebo je tohle další výhradně mužská práce?
Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, - gavo
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Hezka 
Nic lepsie ako sediet za mixom pocas koncertu a jest pizzu nepoznam
- vlastne ano - pocit ked vidim, ze kapela na tu pizzu slinta 
-
Jiří E
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Kytaristka Vicky Genfan má kamarádku a zvukařku s sebou. Šikovná paní - která se ve všem vyzná. Parametry halu ( skoro všechny ) v malíčku. Zvuk velmi dobrý !!!