Existuje žena zvukařka???

...přijďte "pobejt" aneb diskuze o možném i nemožném
Pravidla fóra
...přijďte "pobejt" aneb diskuze o možném i nemožném.
Odpovědět
  • Reklama
  • dLive masterclass PRAHA with Dylan Mitrovich
jirkaaa
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jirkaaa »

nu když jsme u toho ,jak hrajou dneska mládežníci,nevím zda to sem patří .....ale možná táta jednoho z nich sem chodí (má studio) tohle taky není marná kapelka http://www.funkids.ic.cz/pis/index.php" onclick="window.open(this.href);return false; :-) Pokud je to mimo téma nechť to Admin smaže

-----------
Pozn. admin: Admin má spoustu své práce a byl by raději, kdyby byli uživatelé sami dostatečně zodpovědní... Ve skutečnosti ale je to tak, že toto vlákno nepovažuje za důležité, minimálně do doby, než se v něm objeví pěkné fotky zvukařek. :-D 8)
Kdo vás to naučil dělat takovej kravál?:)
frantik
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od frantik »

Náhodou, pěkné je to, má to nápad! Hlavně videoklipy - lepší než kdejaké ptákoviny, co se dělají do televize a vydávají se za "umění"...
Jsem zmatkař, někdy. No a?
Aleš
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Aleš »

Franto, ty dechovky jsou na akustické poměry v hale podle mě naprosto OK, aspoň co můžu soudit podle poslechu na pecky, které tu mám u PC. Akorát ten kameraman nemusel pobíhat za bednama :-) Líbí se mně zpěvy u Vracovjáků, u Glorie mně to přijde jakési zastřené. A tipuju, že celkově asi byla víc nahlas, ne?
Co se týče Veverek, loni párkrát byly i u nás na Hradišťsku, pozvala si je březolupská Hysteria na nějaké svoje akce. Jednu jsem měl i zvučit, ale kvůli zaneprázdněnosti v práci jsem to musel přepustit kolegovi konkurentovi :-)
frantik
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od frantik »

Ano, Glorii to víc řvalo a měli to zastřené, v reálu to bylo víc poznat než z toho videa. Navíc tam bylo slyšitelné chrastění od kabeláže a když jsi byl v předsálí tak tam bylo navíc slyšet ve zpěvech občas takové kovové chrastění, jako když se v mobilu "rozpadá hovor" při slabém signálu. Během jejich vystoupení jsem musel zeslabit náš odposlechový zesilovač, protože s z monitorů taktéž náhodně ozývaly dost hlasité náhodné pazvuky, nevím odkud se to bralo, podle mě z vysílačů bezdrátů.
Jsem zmatkař, někdy. No a?
knobtweaker
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od knobtweaker »

Venku je to celkem běžný jev , i když osvětlovačky jsou asi častější. Výborná monitorová zvukařka je v Aréně ve Vídni, ve Strasbourgu jsem potkal jednu velice schopnou v klubu atd., je to tam každopádně rozšířenější než u nás i když na severní moravě jsem tam měl nějakou holku co dělala monitory na 01v a nakroutila to prej super. Ve předu měla ta firma Innovason , ale nevim jak se jmenovali. Mikrofonistky bych mezi zvukařky asi neřadil, to je dost specifická (a důležitá) profese.
J.J.
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od J.J. »

No je fakt, že Klára někdy monitory míchá
Obrázek
jen tak pro pořádek je to na DM1000
Zvukař bez www stránek
joshua
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Re: Existuje žena zvukařka???

Příspěvek od joshua »

Ja som videl zenu zvukarku zatial iba raz a to na puti v Levoci zvucila si len svoj maly zbor-skupinu, myslim ze "melodia".Dalej to islo este cez dalsi mix a potom do vystupu. Vyzerala, ze sa tomu celkom rozumie.
CharlesBass
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od CharlesBass »

Já jednu viděl, v Litvínově, loni v květnu. A fotil jsem jí proto, neb jsem věděl o tomto vláknu :) Jako důkaz. Byla to již paní zvukařka a zvučila s hostujícím divadelním souborem s asi šesti bezdrát. mikrofony a pouštěla podklady. Práce jí šla dobře a měla jí dost, nenudila se, vše pouštěla, mutovala, sólovala podle listu a aktuálního dění na pódiu. Po akci balili společně s herci, nicméně bylo vidět i podle rutinních úkonů, že tomu rozumí dobře. Což ovšem nemusí znamenat, že by užvejklej konektor dovedla spravit :) Bylo to nějaký putovní divadlo s maxidodávkou pomalovanou, ale jakej soubor, to si nevzpomenu ...

:)

http://ulozna.soulslavers.com/soubory/c ... ukarka.jpg
http://ulozna.soulslavers.com/soubory/c ... karka1.jpg

Obecně lze říci, že ženy používaj mozek jinak, ne hůř ne líp, prostě jinak. Třeba řízení. Obecně více zmatkují, zato chlapi více riskují. Ale znám i opačné případy, např moji mámu nesměl nikdo předjet, zato já jezdim pomalu ale když dojedu do nějaký aglomerace, tak to pak si dělám kruháky z obyčejnejch křižovatek a naopak :D

(5OOx500 px je dost málo. už se mi to nechtělo znova zmenšovat!)
Basista zajímající se značnou měrou o zvuk, tedy i samozvučení a jeho následky :lol:
A drze se deroucí do vyššího levelu sorty podivínů říkající si zvukaři :-)
safa
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od safa »

admin píše:Ve skutečnosti ale je to tak, že toto vlákno nepovažuji za důležité, minimálně do doby, než se v něm objeví pěkné fotky zvukařek. :-D 8)
Pocitejte s tim, ze devcat bude pribyvat - viz http://www.womensaudiomission.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
gavo
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gavo »

Ja poznam zvukarku - ale upustila od toho - viac ju bavi fotenie (ona fotografka, nie ona model :P) a musim uznat ze ani skareda moc neni :P (cerstvo vydata mlada kocka), problem je ze som ju nepocul zvucit (obaja sme z ineho mesta)

Na prvej fotke jej v ruke chyba pivo? :D taka poloha ruky :D
Nic lepsie ako sediet za mixom pocas koncertu a jest pizzu nepoznam :D - vlastne ano - pocit ked vidim, ze kapela na tu pizzu slinta :P
Pavel Sedlák
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Pavel Sedlák »

Minulý týden jsem zvučil v divadle ANPU na kampě koncert jedné bluesmanky.
V tom divadle je moc příjemná pani zvukařka.

A co mně překvapilo - ta pani je hlavní profesí kostymérka a zvučení divadelních vystoupení dělá jakoby navíc.

Opravdu obdivuji tuhle zvukařku, která se vydala na úplně jinou cestu, než jsou jehly a nítě a navíc ji to baví.

Ptala se mně. kde by se mohla ještě doučit a přiznám se, že mně opravdu dostala, protože znám spoustu lidí, kteří jsou taky v "nejlepších letech" a pouze fňukají jak něco nejde a jak jim každý škodí...

Prostě klobouk dolů pani zvukařko !
Nemám strach z lopaty, mám strach ze srpu a kladiva
safa
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od safa »

kalfar píše:Tak mě napadlo, jestli někdo zažil ženu zvukařku? Nebo je tohle další výhradně mužská práce?
... jednu jsem vam nasel: slovinka Tisa Frelih co jezdi se Siddharta (http://www.siddharta.net/" onclick="window.open(this.href);return false;):
Přílohy
tisa2.jpg
tisa.jpg
gavo
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gavo »

Hezka :)
Nic lepsie ako sediet za mixom pocas koncertu a jest pizzu nepoznam :D - vlastne ano - pocit ked vidim, ze kapela na tu pizzu slinta :P
Gustav
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Gustav »

=D> DOST dobrý SAFO , zabodovals ,dávám *! Zvukař Gustav
Jiří E
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jiří E »

Kytaristka Vicky Genfan má kamarádku a zvukařku s sebou. Šikovná paní - která se ve všem vyzná. Parametry halu ( skoro všechny ) v malíčku. Zvuk velmi dobrý !!!
Odpovědět

Zpět na „Bar“