honza_s

Okradli vás? Napište to sem. Snad budete mít štěstí a někdo vám pomůže.
Pravidla fóra
- sekce slouží k informacím o odcizených věcech a všemu, co souvisí se zvukařinou. Mohou zde být zveřejněny všechny informace, které by mohly vést k nalezení věcí. Při psaní příspěvků pozor na činnost, která by mohla překročit meze zákona (uvádění jmen domnělých pachatelů, adres, osobních údajů...).
- příspěvky, nesouvisející s tématem fóra, nebo obsahující vulgarity budou smazány.
- na příspěvek můžete odpovídat či pokládat upřesňující dotazy, můžete i komentovat jeho obsah.

NEZAPOMEŇTE DO INZERÁTU UVÉST KONTAKT.

Diskuzní fórum zvukarina.cz ani lidé, spjatí s jeho tvorbou, nenesou odpovědnost za obsah a pravdivost údajů, uvedených v inzerci.
Odpovědět
  • Reklama
  • dLive masterclass PRAHA with Dylan Mitrovich
honza637
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

honza_s

Příspěvek od honza637 »

Zdravim, pozor na podvodníka s přezdívkou honza_s . Je patrně z Trutnova. Možná se pletu, ale od začátku dubna se mnou nekomunikuje a posílal jsem mu několik zpráv. Poslal jsem mu cca 700 za konektory které mi tady na foru nabídl na můj inzerát. Peníze jsem odeslal na číslo účtu 0-3971818001/5500 , konektory dodnes nikde a jeho komunikace taky. Takže pozor na něj! Tato zkušenost nebyla levná!
Pokud se zmíněný ozve a věc dorovná, napíšu to sem.
Analog je analog - trochu toho šumu tam být musí...
Martin
Administrátor
Administrátor

honza_s

Příspěvek od Martin »

ahoj,
dost se mi to nezdá
honza zde má více jak sto povětšinou hodnotných příspěvků... Naposledy se ale přihlásil v polovině dubna.

byť jsou, rsp. mohou být uživatelé ve fóru anonymní, zvukařů není zase tolik
a kdo by si ničil pověst kvůli sedmi stovkám...
noxus
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

honza_s

Příspěvek od noxus »

ahoj
Tiez sa mi to velmi nezda. S Honza_s som zaciatkom dubna prave cez toto forum dohodol a zrealizoval nakup stageboxu. Komunikacia s nim bola naprosto bezproblemova a taktiez zasielka prisla bez akychkolvek problemov myslim do 4 dni. Skorej by som sa obaval ci sa Honzovi nieco neprihodilo, ked sa (ako pise Martin) tak dlho neukazal.
Nepozna ho tu niekto osobne, pripadne s nim neprisiel v posledej dobe do kontaktu???
honza637
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

honza_s

Příspěvek od honza637 »

Já si právě taky nejsem zcela jist ale v průběhu doby jsem mu psal opakovaně výzvy aby se ozval. V profilu nemá ani e-mail, jen SZ. Jeho jednání bylo v pohodě, ale v momentně kdy jsem převedl peníze přestala jakákoliv komunikace. Každopádně poslední zpráva od něj je 4. dubna.
Myslím že pochybnosti na místě jsou i když může jít o blbou shodu náhod. Z toho důvodu jsem popsal celou historii našeho obchodu a naposledy připojen byl 10. dubna pokud se nepletu. Tou dobou už určitě na účtě připsané prostředky měl. Současně je taky možné že je např. v nemocnici, což jsem taky zvažoval. Bohužel není jiná možnost jej kontaktovat a zjistit stav. Byl bych rád kdyby mi na něj někdo poslal telefonní číslo přes SZ, rád bych ho zkontaktoval. Bohužel jsem neviděl jinou možnost než napsat sem....
Analog je analog - trochu toho šumu tam být musí...
Martin
Administrátor
Administrátor

honza_s

Příspěvek od Martin »

mám na něj mail, který bez jeho souhlasu nezveřejním. Napsal jsem mu zprávu s odkazem na toto vlákno.
Odpovědět

Zpět na „Odcizená technika, varování“