Mixpult s USB
-
- Reklama
Mixpult s USB
Ahoj Gustávku
)) No jo, ale USB výstupy na mixech mají ten problém, že posílají ven jen výslednou master stopu ve stereu se kterou se nedá dál už moc pracovat... Já potřebuju mít nahranej každej nástroj, včetně bicích zvlášť abych s tim mohl dál pracovat
To zvládají jedině pulty s FireWire a tam jsem zase dostal echo, že buď zvukovka nebo pult je tak trochu vždy na úkor kvality.
Navíc není to tak, že když mixpult s firewire stojí cca 35000, tak za stejnou cenu koupim za 15000 poměrně kvalitní zvukovku a za 20000 pult na trochu lepší úrovni než celkové zařízení za 35000?
Navíc není to tak, že když mixpult s firewire stojí cca 35000, tak za stejnou cenu koupim za 15000 poměrně kvalitní zvukovku a za 20000 pult na trochu lepší úrovni než celkové zařízení za 35000?
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Mixpult s USB
Uli ma reseni!
http://www.behringer.com/EN/Products/UFX1604.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovsem zatim ho tu nemame, takze otazka je kdy bude dostupnej. Na vystave jsem si ho osahal a docela se mi libi (kdyz nepocitam ze uz po prvnim dni vystavy nekdo znicil tlacitko), vic uvidime az budou.
http://www.behringer.com/EN/Products/UFX1604.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovsem zatim ho tu nemame, takze otazka je kdy bude dostupnej. Na vystave jsem si ho osahal a docela se mi libi (kdyz nepocitam ze uz po prvnim dni vystavy nekdo znicil tlacitko), vic uvidime az budou.
Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, Mixpult s USB
Papírově to vypadá na pěkný pultík... ale mohl mít inserty.
Mixpult s USB
Já tomu asi pořád nerozumim...
Napočítal jsem osm XLR. Na nazvučení bicích je tak 6-8 mikrofonů. Dvě kytary, tři zpěvy, tzn. minimálně 13 vstupů... Jsou tam někde schovaný? 
Jo, otázka bude znít proč víc vstupů na studiové nahrávání... Právě kvuli víceučelnosti. Na zvučení živých akcí, případně na nahrávání naživo je potřeba minimálně těch 16. Další věc je (ne z mé zkušenosti) fakt, že Behringer prý není nic moc... Ale o tom nic nevim - jen z diskusí
Jo, otázka bude znít proč víc vstupů na studiové nahrávání... Právě kvuli víceučelnosti. Na zvučení živých akcí, případně na nahrávání naživo je potřeba minimálně těch 16. Další věc je (ne z mé zkušenosti) fakt, že Behringer prý není nic moc... Ale o tom nic nevim - jen z diskusí
Mixpult s USB
safa píše:Uli ma reseni!![]()
Nevim proč, ale kdybych byl totální lama, tak hned řeknu že je to Allen, zajímalo by mě o co jim při návrhu designu šlo, jestli se chtěli aspoň designem přiblížit něčemu co je léta prověřené, nebo jak. Je jasný že když se kouknu blíž tak se to pozná ( třeba podle faderů ). Ale zajímalo by mě proč zrovna zvolili tenhle typicky ZEDáckej design
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Mixpult s USB
Ze by ZED byl zrovna "neco co je lety proverene" to asi ne
. Nicmene, prijde mi ze jediny co to ma podobny ZEDu jsou cerveny bocnice. Transport to ma uplne jinej, ovladaci prvky jiny, vybaveni jiny... . Nejsem odbornik na AH ale pokud je na jejich webu orientuju spravne tak jedinej ZED s transportem je R-16 a to je opravdu jinak (v nekterejch oblastech lip, jinde hur) vybavenej pult. Cili, jen prosim zadne unahlene vyroky.
Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, Mixpult s USB
Dobře, i kdyby to byly jen červené bočnice, proč zrovna červené? Většina behringerů je stříbrná (šedá) nebo tmavě modrá (černá) .... tak proč zrovna červená? .... Nevim trošku mě to zvedlo, neříkám že je Behringer špatnej, sám od něj pár věcí mám, ale prostě přijde mi to takový "přiživování". Ale třeba se mýlim
Já jak mile vidim červenej pul automatikcky vzhlížim k AH. Asi sem lehce zaujatej
(Sry za OT)
(Sry za OT)
- CharlesBass
- Uživatel

Mixpult s USB
Grazlll: Já bych se na to podíval trochu jinak. Tvůj dotaz a požadavek je správný a velmi prostý. Měl bych k tomu pár poznatků ze své zvučící/samozvučící praxe.
Pokud jde o studio, tam bych za přijatelných finančních nákladů ( a do začátku!! ) stačil i ten osmikanál, lhostejno jakým způsobem dojde k mixáži a recordingu. Nahrát celý bicí namíchaný pouze ve stereu (z mixu) jde pro začátek taky, nebo, když už na těch 8 stop.
Pokud jde o nahrávku live, tam už je tedy potřeba se rozhodnout. Zvučit live bicí na 8 mikrofonů vyžaduje daleko rozsáhlejší investici než "jenom" mix s dostatečným počtem vstupů. Nepíšeš, v jakém "levelu" jsi, zdalipak máš už solidní PA, dostatečný počet monitorů, mikrofonů, stativů, rack narvanej efektama, kompresorama, gejtama, dozvukama
atp. Takových drobností je víc, většinou ve chvíli, kdy se zvučí takto rozsáhle bicí soustava (sám od tohoto bodu v podstatě vycházíš - bicí a pak zbytek). Pokud skutečně úplně začínáš, zaměřil bych se spíš na zvládnutí live zvučení po praktické stránce, asi nebudeš věšet vosum mikrofonů na bubny v malým sále nějaký hospody, kde asi ze začátku budeš převážně působit, když nebudeš mít signál jak zpracovat, potažmo ho pouštět do adekvátního PA...
Já osobně jsem si vystačil zatím s powermixem s 8 + 2stereo vstupy a live nahráváním ve formě záznamu ve stereu či na nějaké externí nahrávadlo - foťák, kamera. Bicí sem pouze přizvučoval, ten kopák, občas i virbl. Spíš sem vždy řešil jak bicí ztlumit, pravda, vždy jsem zvučil v krajně akusticky nevhodných malých sálech
Ono se vydat za adekvátní mix+příslušenství k recordingu a pak po první akci zjistit, že nahraných 16 stop live najednou kvalitou za ty prachy nestojí, jelikož vstupuje do hry akustika jeviště a sálu, četné a jisté přeslechy mezi stopami, lidský faktor za nástroji při produkci před publikem .... .... atp
Pokud jde o studio, tam bych za přijatelných finančních nákladů ( a do začátku!! ) stačil i ten osmikanál, lhostejno jakým způsobem dojde k mixáži a recordingu. Nahrát celý bicí namíchaný pouze ve stereu (z mixu) jde pro začátek taky, nebo, když už na těch 8 stop.
Pokud jde o nahrávku live, tam už je tedy potřeba se rozhodnout. Zvučit live bicí na 8 mikrofonů vyžaduje daleko rozsáhlejší investici než "jenom" mix s dostatečným počtem vstupů. Nepíšeš, v jakém "levelu" jsi, zdalipak máš už solidní PA, dostatečný počet monitorů, mikrofonů, stativů, rack narvanej efektama, kompresorama, gejtama, dozvukama
Já osobně jsem si vystačil zatím s powermixem s 8 + 2stereo vstupy a live nahráváním ve formě záznamu ve stereu či na nějaké externí nahrávadlo - foťák, kamera. Bicí sem pouze přizvučoval, ten kopák, občas i virbl. Spíš sem vždy řešil jak bicí ztlumit, pravda, vždy jsem zvučil v krajně akusticky nevhodných malých sálech
Ono se vydat za adekvátní mix+příslušenství k recordingu a pak po první akci zjistit, že nahraných 16 stop live najednou kvalitou za ty prachy nestojí, jelikož vstupuje do hry akustika jeviště a sálu, četné a jisté přeslechy mezi stopami, lidský faktor za nástroji při produkci před publikem .... .... atp
Basista zajímající se značnou měrou o zvuk, tedy i samozvučení a jeho následky 
A drze se deroucí do vyššího levelu sorty podivínů říkající si zvukaři
A drze se deroucí do vyššího levelu sorty podivínů říkající si zvukaři
-
Too.My
Mixpult s USB
Ahoj,
potřebuji nějak přehrát USB Flashdisc s MP3 stopami a dostat signál do mixáku, nebo jestli je takováhle možnost přímo na nějakém mixpultu? Děkuji za odpověd.
potřebuji nějak přehrát USB Flashdisc s MP3 stopami a dostat signál do mixáku, nebo jestli je takováhle možnost přímo na nějakém mixpultu? Děkuji za odpověd.
- TomasVv
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Mixpult s USB
Jasně, Yamaha LS9 to umí.
A nebo si prostě ty MP3 přehrej v libovolníém přehrávači, která spojíš káblíkem s libovolným mixpultem.
Nejspíš budeš potřebovat káblík malá jack stereo -> 2x cinch nebo 2x velký jack mono.
A nebo si prostě ty MP3 přehrej v libovolníém přehrávači, která spojíš káblíkem s libovolným mixpultem.
Nejspíš budeš potřebovat káblík malá jack stereo -> 2x cinch nebo 2x velký jack mono.
Dělám, co mě baví.
-
Too.My
Mixpult s USB
No to je moc peněz
, spíš něco tak do 5000kč. Potřebuju to do tanečního sálu, kde každej přijde s něčím jiným, takže flashku to musí umět přehrát. Nebo to můze být klidně na zesilovači, ale nenašel sem vhodnej (2X150w /8ohm).
Mixpult s USB
zkus netbook.
- blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Mixpult s USB
Nebo něco pro DJ, třeba něco takovýho:
http://eshop.prodance.cz/acu4/d-93736/" onclick="window.open(this.href);return false;
nebo do RACKu:
http://eshop.prodance.cz/deck1/d-95384/" onclick="window.open(this.href);return false;
Mimochodem Huberte jak jsou na tom s kvalitou?
http://eshop.prodance.cz/acu4/d-93736/" onclick="window.open(this.href);return false;
nebo do RACKu:
http://eshop.prodance.cz/deck1/d-95384/" onclick="window.open(this.href);return false;
Mimochodem Huberte jak jsou na tom s kvalitou?
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř