Basové pasti, ano či ne?
-
- Reklama
Basové pasti, ano či ne?
Jsme z Náchoda a blízkého okolí a určitě poreferuju .... no ale je to běh na delší dobu 
Basové pasti, ano či ne?
Slíbil jsem, že poreferuju, jak jsme to vyřešili ...
Protože jsme měli pocit, že v místnosti je moc basů, objednali jsme čtyři basové pasti do rohů. Jelikož nebyly skladem, zkoušeli jsme a čekali a zkoušeli a nastavovali hlasitosti. No a nakonec jsme si na zvuk zvykli
. Takže mozek předčil fyziku a objednávka basových pastí byla stornována.
Protože jsme měli pocit, že v místnosti je moc basů, objednali jsme čtyři basové pasti do rohů. Jelikož nebyly skladem, zkoušeli jsme a čekali a zkoušeli a nastavovali hlasitosti. No a nakonec jsme si na zvuk zvykli
Basové pasti, ano či ne?
Pokud jste meli objednany 4 mensi basove pasti, tak by Vam to stejne moc nepomohlo.
Ja mam v rezii v kazdem rohu od podlahy az ke stropu vatu z rockwoolu a to funguje.
Pred upravama jsem zkousel dat do vsech rohu molitanove pasti (tedy 4), co mame od Thomana (mensi asi 0,5 m na delku) a rozdil nebyl slysitelny.
V.
Ja mam v rezii v kazdem rohu od podlahy az ke stropu vatu z rockwoolu a to funguje.
Pred upravama jsem zkousel dat do vsech rohu molitanove pasti (tedy 4), co mame od Thomana (mensi asi 0,5 m na delku) a rozdil nebyl slysitelny.
V.
Basové pasti, ano či ne?
No měli jsme objednaný metrový rohy, že to zkusíme a pak uvidíme (uslyšíme), ale nakonec jsi měl pravdu v tom, že je to hlavně v té hlavě. Na nahrávkách se sice musej basy hodně utlumit, ale korekce na mixu to jistěj
.