procvičování masteringu
-
- Reklama
Re: procvičování masteringu
Safo, pokousel jsi se to smichat sam - osobne svym hbitym prstem a prohnanym uchem? 
Potazmo, muzu si s tim hrat i v jinym softwaru? Bo trochu umim jen s jednim
Škoda ze tu nikdo nedal další míchačky ke stažení, rád bych si poslechnul jinou práci.
Dival jsem se na ten projekt. Musel bych kvuli tomu instalovat tu vec a to me za to nestoji...
Kdyby to bylo v nejakem univerzalenjsim formatu, treba aaf.
Zkoušel jsem tu skladbu upravit do jiných programů, nevím jak na to stačilo by exportovat to do wav.
Ale vždyť to jsou wavy. Rozpakuj si to a uvidíš.Pinďa píše:Zkoušel jsem tu skladbu upravit do jiných programů, nevím jak na to stačilo by exportovat to do wav.
Jde o import stop (Wavů), do jiného programu.Kuba píše:Ale vždyť to jsou wavy. Rozpakuj si to a uvidíš.Pinďa píše:Zkoušel jsem tu skladbu upravit do jiných programů, nevím jak na to stačilo by exportovat to do wav.
Jinak já už to smíchal.Chtěl bych právě slyšet i jiné verze a zatím nic.
Kód: Vybrat vše
http://uloz.to/1127432/moje mich-2verze_master.rarRe: procvičování masteringu
Akorat ze ty wavy nezacinaji vsechny na stejnem kodu. Je teda pravda, ze jsem nezkoumal, jestli nahodou nemaj svuj TC...
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
... cece ja uz ani nevim ... myslim ze tenkrat s tou soutezi kolem bylo tolik prace, ze na michani mym vlastnim uchem ani ve finale nedoslo.Fyla píše:Safo, pokousel jsi se to smichat sam - osobne svym hbitym prstem a prohnanym uchem?
V jinym softu ... mmno je to nabrany jako projekt v Samplitude... a i kdyz jednotlivy zabery jsou klasicky wavy tak ti asi bude chybet informace "kam s nim" (leda ze bych tenkrat tocil do BWAVu a byly by tam timpadem timestampy ... ale pochybuju). Ale muzes to zkusit
Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, -
KiloHz
- Nováček fóra

Dobry den, velmi ma zaujala tato myslienka miesania jedneho projektu roznymi usami, rad by som sa zapojil ale chcem sa spytat ci by bol problem keby som si to zo samplitudy preexportoval do cubase-u a tak tie wavka spracoval? Dakujem.
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Nebyl, delej si s tim co uznas za vhodny. I kdyz je to absurdni, protoze v Samplitude se prece micha uplne nejlip ;-DDDD
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, Re: procvičování masteringu
Mimochodem: tady je něco podobnýho, mix udělaný roznými lidmi. http://www.houpacikone.cz/
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
... mmnojo ale originalni stopy ke stazeni tam nemaj. Skoda, tesil jsem se ze si to remixnuKuba píše:Mimochodem: tady je něco podobnýho, mix udělaný roznými lidmi. http://www.houpacikone.cz/
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Můžu se zeptat Jirky Imlaufa, jestli by je pro tenhle účel poskytl. Chceš?safa píše: ... mmnojo ale originalni stopy ke stazeni tam nemaj. Skoda, tesil jsem se ze si to remixnu
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Mmno zkus to (ale zadna krec), aspon si jednou zkusim smichat taky neco co nabral nekdo jinej 
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zkusím, dělal to O. Ježek, tak snad dobrý.