Behringer ULTRA-DI PRO DI4000
-
- Reklama
Re: Behringer ULTRA-DI PRO DI4000
Hlavně je třeba si uvědomit co takové FM rádio vůbec dokáže přenést... A na čem to lidé poslouchají ... Obecně nejkvalitnější rádia mají dnes lidé v autech ....
Nejsem prodavač
-
MADMAX
2 Mike76: Tak už chápu...:"A na čem to lidé poslouchají ... Obecně nejkvalitnější rádia mají dnes lidé v autech ...." pokud je pro Tebe autorádio etalonem kvality, tak s Tebou opravdu nemá cenu diskutovat. - Obecně vůbec nejvíc dnes lidé poslouchají muziku z mobilů, pokud možno přes sračkové pecky dodávané s telefonem, tzn. cokoli nad tuto kvalitu je zbytečné. My všichni, kteří to tak nemáme, nejsme "lidé", jsme škodliví exoti, protože "TAK JE TO SPRAVNE, TAK TO MA BYT", jak by řekl nadporučík Mazurek (Ty stejně nevíš o koho jde, že?) a vlastně je škoda, že nás není možné poslat do plynu, protože svými nesmyslnými požadavky jenom přiděláváme ostatním - těm hodným a chytrým odborníkům, kteří jdou s proudem, jako jsi Ty) problémy.
končím s Tebou polemiku - "každé zbytečné slovo je zbytečné."
Stále čekám na ty technické parametry DI boxu a stále nic?
Jinak na co podle tebe lidi poslouchají rádio?
Nejsem prodavač
Ty jsi opravdu ignorant, to tvoje "Vím v ČR je zvykem..." má z tvých úst opravdu velkou váhu...
Kde jsem řekl že je pro mne autorádio etalonem kvality? Já protože je to má práce tak mám kvalitní starší přijímač Sony připojený na zesilovač a vnější anténu na FM. Ale kolik lidí takto poslouchá rádio?MADMAX píše:2 Mike76: Tak už chápu...:"A na čem to lidé poslouchají ... Obecně nejkvalitnější rádia mají dnes lidé v autech ...." pokud je pro Tebe autorádio etalonem kvality, tak s Tebou opravdu nemá cenu diskutovat. - Obecně vůbec nejvíc dnes lidé poslouchají muziku z mobilů, pokud možno přes *vulgární slovo* pecky dodávané s telefonem, tzn. cokoli nad tuto kvalitu je zbytečné. My všichni, kteří to tak nemáme, nejsme "lidé", jsme škodliví exoti, protože "TAK JE TO SPRAVNE, TAK TO MA BYT", jak by řekl nadporučík Mazurek (Ty stejně nevíš o koho jde, že?) a vlastně je škoda, že nás není možné poslat do plynu, protože svými nesmyslnými požadavky jenom přiděláváme ostatním - těm hodným a chytrým odborníkům, kteří jdou s proudem, jako jsi Ty) problémy.
Nejsem prodavač
Když chceš znovu slyšet to co tu už několikrát zaznělo tak to tedy zopakuji.
- tvůj způsob řešení do profi techniky nepatří, výstup z ipadu nebo integrované zvukovky je vhodný možná pro domácí poslech nebo sluchátka ne pro rádio
- výstupní úrovně od zvukaře sice mít můžeš ale nic to neznamená, stačí nastavit jinou hlasitost mohl se od té doby aktualizovat ovladač, ipad a každý notebook bude mít jinou výstupní úroveň a spoléhat jen na normalizátor aby pak bylo slyšet ořezání...
- DI box je proste mizerně zpracovaný nejde až tak o zvuk ale o spolehlivost a tam prostě ztrácí měl jsem ho půl roku a tlačítka a konektory začaly haprovat...
- MP3 obecně nevadí ale záleží na zdroji každopádně musí jít o konečný formát v rozumné kvalitě
- Je úplně jedno na čem lidé poslouchají ale mělo by se to dělat tak aby výsledek neurazil nikoho a nemusel se za práci stydět což se pravděpodobně stydíš když jsi nebyl schopen odpovědět na jednoduchou otázku o jaké rádio jde...
- Tvoje vyjadřování působí dojmem aby vše bylo rychle hotové a na kvalitu nehleďme
-
a ještě poznámka na závěr moje předchozí reakce byla na původní příspěvek kde bylo napsáno "tak to prostě je"
a už zde končím diskuze v tomto vlákně nemá evidentně žádný smysl...
- tvůj způsob řešení do profi techniky nepatří, výstup z ipadu nebo integrované zvukovky je vhodný možná pro domácí poslech nebo sluchátka ne pro rádio
- výstupní úrovně od zvukaře sice mít můžeš ale nic to neznamená, stačí nastavit jinou hlasitost mohl se od té doby aktualizovat ovladač, ipad a každý notebook bude mít jinou výstupní úroveň a spoléhat jen na normalizátor aby pak bylo slyšet ořezání...
- DI box je proste mizerně zpracovaný nejde až tak o zvuk ale o spolehlivost a tam prostě ztrácí měl jsem ho půl roku a tlačítka a konektory začaly haprovat...
- MP3 obecně nevadí ale záleží na zdroji každopádně musí jít o konečný formát v rozumné kvalitě
- Je úplně jedno na čem lidé poslouchají ale mělo by se to dělat tak aby výsledek neurazil nikoho a nemusel se za práci stydět což se pravděpodobně stydíš když jsi nebyl schopen odpovědět na jednoduchou otázku o jaké rádio jde...
- Tvoje vyjadřování působí dojmem aby vše bylo rychle hotové a na kvalitu nehleďme
-
a ještě poznámka na závěr moje předchozí reakce byla na původní příspěvek kde bylo napsáno "tak to prostě je"
a už zde končím diskuze v tomto vlákně nemá evidentně žádný smysl...
Ale přece když něco někam pouším tak se přece nejdříve podívám na indikátory (Opět připomínám bavili jsme se o záloze). Vždycky se přeci musím podívat na úrovně a je přece úplně jedno z čeho hraju. To je snad samozřejmost... Já se za svou práci nestydím a mám úplně jiný zdroj a kritéria úspěšnosti a to je poslechovost - tvrdá statistika a nic jiného...
Názor typu hrajte z SACD je zcestný technicky tak vůbec dosazitelnisti skladeb.... Distribuci je dávno v MP3
K DI boxu když došlo na parametry tak se ukazuje zě to není tak špatné
K poslechu rádií ano lidé ve velké míře kupodivu poslouchají rádio v autě a moderní vestavěná autorádia patří rozhodně k tomu lepšímu na čem lidé rádio poslouchají. Doma nebo v kanceláři většinou poslouchají na zařízení z čínské tržnice z ulomenou anténou to je bohužel skutečnost...
Názor typu hrajte z SACD je zcestný technicky tak vůbec dosazitelnisti skladeb.... Distribuci je dávno v MP3
K DI boxu když došlo na parametry tak se ukazuje zě to není tak špatné
K poslechu rádií ano lidé ve velké míře kupodivu poslouchají rádio v autě a moderní vestavěná autorádia patří rozhodně k tomu lepšímu na čem lidé rádio poslouchají. Doma nebo v kanceláři většinou poslouchají na zařízení z čínské tržnice z ulomenou anténou to je bohužel skutečnost...
Nejsem prodavač
prosím můžeš tedy prozradit co je to za rádio? Teď už je to jediná věc, která mě na této diskuzi zajímá.Mike76 píše:... Já se za svou práci nestydím ...
Listen... and enjoy the sound
Upřímně nechci. Jsem docela znechucen prostředím zde.
- koupíš krabičku protože potřebuješ zálohovat v noci - hned tě někdo obviní že to prodá váš a děláš reklamu nebo co (nejsem prodejce a se značkou nemám nic společného, v ČR to nikdo neměl ani kupoval jsem z Německa)
- pak ti další řekne že je to totální shit - zeptáš se na parametry jaké jsou teda špatně a nic.. (Obecné keci typu konektory a tlačítka - já jsem to jednou přišrouboval do racku a nic už měnit nebudu - protějšek mám zapojeno...)
- pak se dozvíš že by jsi měl hrát s SACD... totální úlet ... Psal jsem i proč
A přitom jsem se chtěl jen podělit o zkušenost s krabičku a o to jak jsem si naběhl se zvukovku u noťasu...
Upřímně nemyslím si že by si to někdo z těch "odborníků" skutečně poslechl pak - jen by pak opět zaznělo několik výkříků jak je to celé špatně aby si někdo mohl honit ego.....
Toto fakt nemám zapotřebí na hodnocení mám lidi kteří to pro jiná rádia dělají 30 let a více let a ví co a jak a jsou to profesionálové v oblasti FM vysílání a dokáží se skutečně podělit o informace (odborníka poznáte tak že vám opravdu řekne co ví a nevytahuje se). Tito lidé mi říkají svůj názor měříme spolu parametry na profi FM spektráku pro tuto oblast a já je plně respektuji.
Tímto se omlouvám tobě a dalším rozumným lidem zde ale ne.
- koupíš krabičku protože potřebuješ zálohovat v noci - hned tě někdo obviní že to prodá váš a děláš reklamu nebo co (nejsem prodejce a se značkou nemám nic společného, v ČR to nikdo neměl ani kupoval jsem z Německa)
- pak ti další řekne že je to totální shit - zeptáš se na parametry jaké jsou teda špatně a nic.. (Obecné keci typu konektory a tlačítka - já jsem to jednou přišrouboval do racku a nic už měnit nebudu - protějšek mám zapojeno...)
- pak se dozvíš že by jsi měl hrát s SACD... totální úlet ... Psal jsem i proč
A přitom jsem se chtěl jen podělit o zkušenost s krabičku a o to jak jsem si naběhl se zvukovku u noťasu...
Upřímně nemyslím si že by si to někdo z těch "odborníků" skutečně poslechl pak - jen by pak opět zaznělo několik výkříků jak je to celé špatně aby si někdo mohl honit ego.....
Toto fakt nemám zapotřebí na hodnocení mám lidi kteří to pro jiná rádia dělají 30 let a více let a ví co a jak a jsou to profesionálové v oblasti FM vysílání a dokáží se skutečně podělit o informace (odborníka poznáte tak že vám opravdu řekne co ví a nevytahuje se). Tito lidé mi říkají svůj názor měříme spolu parametry na profi FM spektráku pro tuto oblast a já je plně respektuji.
Tímto se omlouvám tobě a dalším rozumným lidem zde ale ne.
Nejsem prodavač
Víš, Mike,
ono by možná neškodilo, kdybys nedostatek znalostí v oboru, který Tě pravděpodobně živí, nedoháněl příliš hypertrofovaným sebevědomím a zbytečnou dávkou arogance. Ona by ta debata potom vypadala úplně jinak a možná by ses i něco dozvěděl, ale z předchozích příspěvků mám dojem, že o informace nestojíš, protože sám víš všechno nejlépe. To se pak nesmíš divit, že ostatní taková debata nebaví.
Tož tak...
ono by možná neškodilo, kdybys nedostatek znalostí v oboru, který Tě pravděpodobně živí, nedoháněl příliš hypertrofovaným sebevědomím a zbytečnou dávkou arogance. Ona by ta debata potom vypadala úplně jinak a možná by ses i něco dozvěděl, ale z předchozích příspěvků mám dojem, že o informace nestojíš, protože sám víš všechno nejlépe. To se pak nesmíš divit, že ostatní taková debata nebaví.
Tož tak...
-
Návštěvník
Mike76 píše:Stále čekám na ty technické parametry DI boxu a stále nic?
Tak to změř, ne ? Na co čekáš.
Způsob měření můžeš okoukat třeba tady http://www.prodance.cz/mereni/di-boxy.html a hned porovnat.
Já tvrdil že je to špatně?
Ale máš pravdu změřím to už mám zamluvený měřič lineárního a nelineárního zkreslení. Takže to změřím. Udělám si i měřící wavy na to iPad a na notebok a zkusím to i jako celý řetězec tak jako samostatný DI box.
Ale máš pravdu změřím to už mám zamluvený měřič lineárního a nelineárního zkreslení. Takže to změřím. Udělám si i měřící wavy na to iPad a na notebok a zkusím to i jako celý řetězec tak jako samostatný DI box.
Nejsem prodavač
-
JirkaN
Já bych ten Dibox do pytle se šrotem nehazel, mám 8 let v racku DI800 který je na akci 2-3x týdně, v case. Diboxu po 8! letech nic není, ale takový digitaly soundcraft (.viz jiné vlákno) se sekaji a jsou nespolehlivé. Pro všechny je Behringer jako cikán, všichni jsou špatní a kradou. Je zase OT, ale je to o tom samém. Nebudu se žádného tmavého zastávat ale taky nedávám všechny do jednoho pytle. Já tu kdysi založil vlákno že přispějte co je špatné na kterém výrobku behringeru, a nikdo jste nebyli schopní napsat "typ"="má tento problém" ale jen že kdo ma behringer je póvl. Vím o čem to tu je, běžně se tu zdrzuji komentářů, většinou čtu a bavím se.