Behringer ULTRA-DI PRO DI4000

DI, kabely, konektory, sluchátka, software, zvukové karty, počítače...
  • Reklama
  • dLive masterclass PRAHA with Dylan Mitrovich
Mike76
Uživatel
Uživatel

Behringer ULTRA-DI PRO DI4000

Příspěvek od Mike76 »

Koupil jsem si do rádia Behringer ULTRA-DI PRO DI4000 pro účely zálohy (když se z důvodů údržby vypíná hlavní mixážní pult a procesing) abych mohl hrát z iPadu nebo notebooky. DI box funguje skvěle člověk si přidá 20 dB když hraje z nějaké takové hračky.

Při připojení audia notebooku Dell (vystavěná zvukovka) jsem si všiml zajímavé věci - byl tam zapnut nějaký vylepšovač VoIP a totálně to mrvilo stereo - když jsem dal ve Winampu jen pravý kanál tak hrál i levý a naopak. Po zakázání všech těch blbostí na zvukovce už to hrálo normálně... V normálním natavení to nebylo vidět musel jsem si otevřít to nastavení od Dellu.
Nejsem prodavač
Egestas
Uživatel
Uživatel

Re: Behringer ULTRA-DI PRO DI4000

Příspěvek od Egestas »

Eeeee co? :shock: DI Box jako záloha místo mixážního pultu?
Mike76
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Mike76 »

Jasně máš hotový namixovaný program jako dlouhou MP3 tak to pustí se v noci a můžeš na dvě hodiny všechno vypnout a dělat. Jak bys to dělal ty když potřeba budeš vše odstavit????
Nejsem prodavač
blaha
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blaha »

Co jste to včera pili :-)
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř
Egestas
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Egestas »

já překvapivě nic :-D a i kdyby pořád se nechytám... jak srovnáš úrovně? a vůbec proč vše odstavovat pokud je to jednou za čas tak se dají věci půjčit a nebo hold výpadek kvůli údržbě... vůbec se nechytám nevím jestli su blbec já a nechápu nebo co...
blaha
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blaha »

To taky nebylo myšleno na tebe :-), taky se nechytám a navíc té mluvě nerozumím, a to je pravděpodobně můj ročník a myšlenkové pochody jsou tudíž ovlivněny stejnou dobou a událostmi.

Navíc nějak postrádám smysl založení tohoto vlákna.
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř
Mike76
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Mike76 »

V noví nic srovnávat nepotřebuji prostě si připojila iPad nebo notebook dám +20 dB na DI boxu kouknu na LED srovnám si hlasitost na iPadu nebo notebooku. Pak si to přepnu a jedu ze zálohy a mohu pracovat. Přijde mi to dostatečně jednoduché a za ty peníze použitelné a hlavně to funguje.

Půjčovat si krabičku v ceně dvou tisíc tomu zas nerozumím já. To by benzín a čas vyšel dráž...
Nejsem prodavač
blaha
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blaha »

Ty to píšeš anglicky a používáš Google překladač?

EDIT: Nebo spíš španělsky.
Ota
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Ota »

Mike by mohl přestat hrát tajemného :-) a upřesnit, že z konektoru MASTER OUT na mixu vytáhne XLRko a zapojí jej do DI-BOXu, který symetrizuje výstup z noťasu... Playlist pak odbavuje, samo to vysílá a mixpult přitom Mike používá na kdovíco jiného. Je to tak, Mikeš, nebo jsem to taky blbě pochopil?
Egestas
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Egestas »

Jak by řekl klasik: "Cyrile, prosím tě co chceš říct?"
MADMAX

Příspěvek od MADMAX »

účelem vlákna je vychválit celkem shitový rackový DI box od Ulihracha, aby prodeje neklesaly :-D :-D :-D . Co kdyby si někdo chtěl koupit třeba Radial...
pak nemá stát zvuk většiny českých rádií za h..., když hrajou z iPadu přes takovýhle plečky, určený chudobným amatérům. Poskytovat veřejnou službu takovouhle technikou by mělo bejt trestný, to je normální obecné ohrožení - jak k tomu přijdou lidi, co mají doma třeba Accuphase T109 nebo Magnum Dynalab? Doufám, že místo Optimodu Mike používá Alesis 3630... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Mike76, práskni se,co jste za rádio?
mekmek

Příspěvek od mekmek »

no vidíte, a mě na tom příspěvku zaujala ta druhá půlka, že nějaká VoIP aplikace dokáže domrvit zvuk ze zvukovky Dellu...

protože že se v rádiu používá Optimod, to ví přeci každý...
MADMAX

Příspěvek od MADMAX »

použít interní zvukovku v notebooku pro jakoukoli seriózní práci se zvukem může, s prominutím, jenom dobytek. Tolik k tématu.
MADMAX

Příspěvek od MADMAX »

A totéž se samozřejmě týká i hraní z iPadu a ještě k tomu v MP3. To se dá akceptovat tak na podkresovou muziku někde na live gigu v přestavbě mezi kapelama. Prasata. To jsme to dotáhli daleko se zvukovou kvalitou v tom 21. století... chybí mi tu smajlík, kterej bleje...
Ota
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Ota »

No, Martine, když dělám někdy nějakou sportovní akci, kde audiosignál končí 100V tlampačema, v lepším případě reprosloupama někde po stromech, pak ani ta podkresová MP3 z iPadu ničemu nevadí. Ale jinak souhlas, ve slušném péáčku to nemá co dělat. Ale vysvětluj to některým tanečnicím, šermířům apod. :-)
Odpovědět

Zpět na „Příslušenství“