Behringer ULTRA-DI PRO DI4000
-
- Reklama
Behringer ULTRA-DI PRO DI4000
Koupil jsem si do rádia Behringer ULTRA-DI PRO DI4000 pro účely zálohy (když se z důvodů údržby vypíná hlavní mixážní pult a procesing) abych mohl hrát z iPadu nebo notebooky. DI box funguje skvěle člověk si přidá 20 dB když hraje z nějaké takové hračky.
Při připojení audia notebooku Dell (vystavěná zvukovka) jsem si všiml zajímavé věci - byl tam zapnut nějaký vylepšovač VoIP a totálně to mrvilo stereo - když jsem dal ve Winampu jen pravý kanál tak hrál i levý a naopak. Po zakázání všech těch blbostí na zvukovce už to hrálo normálně... V normálním natavení to nebylo vidět musel jsem si otevřít to nastavení od Dellu.
Při připojení audia notebooku Dell (vystavěná zvukovka) jsem si všiml zajímavé věci - byl tam zapnut nějaký vylepšovač VoIP a totálně to mrvilo stereo - když jsem dal ve Winampu jen pravý kanál tak hrál i levý a naopak. Po zakázání všech těch blbostí na zvukovce už to hrálo normálně... V normálním natavení to nebylo vidět musel jsem si otevřít to nastavení od Dellu.
Nejsem prodavač
Re: Behringer ULTRA-DI PRO DI4000
Eeeee co?
DI Box jako záloha místo mixážního pultu?
Jasně máš hotový namixovaný program jako dlouhou MP3 tak to pustí se v noci a můžeš na dvě hodiny všechno vypnout a dělat. Jak bys to dělal ty když potřeba budeš vše odstavit????
Nejsem prodavač
- blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Co jste to včera pili 
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř
já překvapivě nic
a i kdyby pořád se nechytám... jak srovnáš úrovně? a vůbec proč vše odstavovat pokud je to jednou za čas tak se dají věci půjčit a nebo hold výpadek kvůli údržbě... vůbec se nechytám nevím jestli su blbec já a nechápu nebo co...
- blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
To taky nebylo myšleno na tebe
, taky se nechytám a navíc té mluvě nerozumím, a to je pravděpodobně můj ročník a myšlenkové pochody jsou tudíž ovlivněny stejnou dobou a událostmi.
Navíc nějak postrádám smysl založení tohoto vlákna.
Navíc nějak postrádám smysl založení tohoto vlákna.
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř
V noví nic srovnávat nepotřebuji prostě si připojila iPad nebo notebook dám +20 dB na DI boxu kouknu na LED srovnám si hlasitost na iPadu nebo notebooku. Pak si to přepnu a jedu ze zálohy a mohu pracovat. Přijde mi to dostatečně jednoduché a za ty peníze použitelné a hlavně to funguje.
Půjčovat si krabičku v ceně dvou tisíc tomu zas nerozumím já. To by benzín a čas vyšel dráž...
Půjčovat si krabičku v ceně dvou tisíc tomu zas nerozumím já. To by benzín a čas vyšel dráž...
Nejsem prodavač
- blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Ty to píšeš anglicky a používáš Google překladač?
EDIT: Nebo spíš španělsky.
EDIT: Nebo spíš španělsky.
Mike by mohl přestat hrát tajemného
a upřesnit, že z konektoru MASTER OUT na mixu vytáhne XLRko a zapojí jej do DI-BOXu, který symetrizuje výstup z noťasu... Playlist pak odbavuje, samo to vysílá a mixpult přitom Mike používá na kdovíco jiného. Je to tak, Mikeš, nebo jsem to taky blbě pochopil?
Jak by řekl klasik: "Cyrile, prosím tě co chceš říct?"
-
MADMAX
účelem vlákna je vychválit celkem shitový rackový DI box od Ulihracha, aby prodeje neklesaly
. Co kdyby si někdo chtěl koupit třeba Radial...
pak nemá stát zvuk většiny českých rádií za h..., když hrajou z iPadu přes takovýhle plečky, určený chudobným amatérům. Poskytovat veřejnou službu takovouhle technikou by mělo bejt trestný, to je normální obecné ohrožení - jak k tomu přijdou lidi, co mají doma třeba Accuphase T109 nebo Magnum Dynalab? Doufám, že místo Optimodu Mike používá Alesis 3630...
Mike76, práskni se,co jste za rádio?
pak nemá stát zvuk většiny českých rádií za h..., když hrajou z iPadu přes takovýhle plečky, určený chudobným amatérům. Poskytovat veřejnou službu takovouhle technikou by mělo bejt trestný, to je normální obecné ohrožení - jak k tomu přijdou lidi, co mají doma třeba Accuphase T109 nebo Magnum Dynalab? Doufám, že místo Optimodu Mike používá Alesis 3630...
Mike76, práskni se,co jste za rádio?
-
mekmek
no vidíte, a mě na tom příspěvku zaujala ta druhá půlka, že nějaká VoIP aplikace dokáže domrvit zvuk ze zvukovky Dellu...
protože že se v rádiu používá Optimod, to ví přeci každý...
protože že se v rádiu používá Optimod, to ví přeci každý...
-
MADMAX
použít interní zvukovku v notebooku pro jakoukoli seriózní práci se zvukem může, s prominutím, jenom dobytek. Tolik k tématu.
-
MADMAX
A totéž se samozřejmě týká i hraní z iPadu a ještě k tomu v MP3. To se dá akceptovat tak na podkresovou muziku někde na live gigu v přestavbě mezi kapelama. Prasata. To jsme to dotáhli daleko se zvukovou kvalitou v tom 21. století... chybí mi tu smajlík, kterej bleje...
No, Martine, když dělám někdy nějakou sportovní akci, kde audiosignál končí 100V tlampačema, v lepším případě reprosloupama někde po stromech, pak ani ta podkresová MP3 z iPadu ničemu nevadí. Ale jinak souhlas, ve slušném péáčku to nemá co dělat. Ale vysvětluj to některým tanečnicím, šermířům apod.