procvičování masteringu
-
- Reklama
Re: procvičování masteringu
24 stop, asi jeden a pul giga.
-
jardatop
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Jasne, jenom bych rad dostal povoleni od admina. Neslo by to treba tak, ze by to videli jenom prihlaseni? nebo mam to zajemcum rozeslat do PM nebo to nemam resit a prdnout to sem?safa píše:tak to rovnou vystav, zajem urcite bude (mne nevyjimaje). Kolik toho je (objem dat) ?
Posli PM, taky bych se mrk.
Nojo, zajemcu bude dost
Cim vic, tim lip (myslim tech multitracku 
...není třeba hrát nahlas...
Já bych byl taky pro...
-
Martin Korf
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Mně by zajímalo jak to po tak dlouhý době dopadlo 
Pokud jde o místo tak není problém, určitě bych měl zájem. Mam ftp server a dostatek místa.
procvičování masteringu
Taky bych docela rad zkusil neco smichat. mateli nekdo cas a chut mrsknout sem par wavu, hrozne bych to ocenil! nejsem si totiz pri nahravani moc jistej, a o to vic pak v postprodukci. moc by me zajimalo jak muze znit syrova nahravka z jinych rukou a udelat si predstavu o tom, co z ni jde vytvorit. takhle se motam ve svem magickem kruhu "nahravka jde to - vysledek taky neidealni -> v ktery fazi se stala chyba/y?".
děkuju.
k.
děkuju.
k.
Narazil jsem náhodou na tohle již značně přestárlé téma a docela mě zaujala myšlenka stejného základu (holé stopy) a pak porovnání výsledků práce jednotlivých lidí. Nechcete tento projekt oživit? Sám jsem nikdy s čistou nahrávkou nepracoval a rád bych si to zkusil a naopak rád slyšel základ a pak hotovou věc.
Nebyl by problém poskytnout nějaké materiály, asi nějak "znehodnocené" třeba pípnutím v prostředku.
Jen se tady v tom vláknu začaly plantat dost rozdílné věci, někdo chtěl smíchaný mixdown a procvičit si finalizaci, někdo začal mluvit o procvičování míchání a požadoval jednotlivé stopy s čistým náběrem.
Kdyby někdo chtěl to či ono, může se v SZ ozvat...
Jen se tady v tom vláknu začaly plantat dost rozdílné věci, někdo chtěl smíchaný mixdown a procvičit si finalizaci, někdo začal mluvit o procvičování míchání a požadoval jednotlivé stopy s čistým náběrem.
Kdyby někdo chtěl to či ono, může se v SZ ozvat...