KRÁDEŽ aparatury
Pravidla fóra
- sekce slouží k informacím o odcizených věcech a všemu, co souvisí se zvukařinou. Mohou zde být zveřejněny všechny informace, které by mohly vést k nalezení věcí. Při psaní příspěvků pozor na činnost, která by mohla překročit meze zákona (uvádění jmen domnělých pachatelů, adres, osobních údajů...).
- příspěvky, nesouvisející s tématem fóra, nebo obsahující vulgarity budou smazány.
- na příspěvek můžete odpovídat či pokládat upřesňující dotazy, můžete i komentovat jeho obsah.
NEZAPOMEŇTE DO INZERÁTU UVÉST KONTAKT.
Diskuzní fórum zvukarina.cz ani lidé, spjatí s jeho tvorbou, nenesou odpovědnost za obsah a pravdivost údajů, uvedených v inzerci.
- sekce slouží k informacím o odcizených věcech a všemu, co souvisí se zvukařinou. Mohou zde být zveřejněny všechny informace, které by mohly vést k nalezení věcí. Při psaní příspěvků pozor na činnost, která by mohla překročit meze zákona (uvádění jmen domnělých pachatelů, adres, osobních údajů...).
- příspěvky, nesouvisející s tématem fóra, nebo obsahující vulgarity budou smazány.
- na příspěvek můžete odpovídat či pokládat upřesňující dotazy, můžete i komentovat jeho obsah.
NEZAPOMEŇTE DO INZERÁTU UVÉST KONTAKT.
Diskuzní fórum zvukarina.cz ani lidé, spjatí s jeho tvorbou, nenesou odpovědnost za obsah a pravdivost údajů, uvedených v inzerci.
-
- Reklama
KRÁDEŽ aparatury
Kamarádi a kolegové zvukaři a osvětlovači!
Dne 25.8. 2009 dopoledne mi byl vykraden sklep u rodinného domu, kde mám aparaturu.
Děkuji Vám předem za případnou informaci a pomoc při hledání ztracených věcí.
Zdraví Pepíno Novotný
Tel.: 235 324 566
Mob.: 777 595 424
Seznam odcizené techniky:
1. 1x mixpult SOUNDCRAFT LIVE 16.4.2. (s MATRIX výstupy) bez napáječe!!! (Ten nevzali.) V novém keysu (černý koberec - stříbrné rohy, hliníkové lišty) rozměr cca 80x60x15 cm
2. 1x napájecí modul k mixu BEHRINGER MX 8000 v originál papírovém obalu (mix pult nebyl odcizen)
3. 1x sada čtyř bezdrátových mikrofonů + jeden přijímač OMNITRONIC UHF - 400 v original stříbrném kufru
4. 1x koncový zesilovač JAMO 300 - stereo - černý, ve starším keysu 3U - kožené ucho, samolepka BEHINGER na víku
5. 1x CD přehrávač TECHNICS SL-PG 370 A černý, v černém kufru.
6. 1x omezovač zpětné vazby BEHRINGER Feedback Destroyer, výrobní č. 814 920 35 nebo 815 321 35
7. 1x digitální EQ + analyzer BEHRINGER ULTRA CURVE DSP 8000, výrobní číslo 61 74 14 22 v originál výrobním obalu.
8. 1x Di box OMNITRONIC LH-060 stereo - stříbrný
9. 1x světelný mix pult NOVA 12+12 předvoleb ve stříbrném kufru (ještě analogový tip).
Dne 25.8. 2009 dopoledne mi byl vykraden sklep u rodinného domu, kde mám aparaturu.
Děkuji Vám předem za případnou informaci a pomoc při hledání ztracených věcí.
Zdraví Pepíno Novotný
Tel.: 235 324 566
Mob.: 777 595 424
Seznam odcizené techniky:
1. 1x mixpult SOUNDCRAFT LIVE 16.4.2. (s MATRIX výstupy) bez napáječe!!! (Ten nevzali.) V novém keysu (černý koberec - stříbrné rohy, hliníkové lišty) rozměr cca 80x60x15 cm
2. 1x napájecí modul k mixu BEHRINGER MX 8000 v originál papírovém obalu (mix pult nebyl odcizen)
3. 1x sada čtyř bezdrátových mikrofonů + jeden přijímač OMNITRONIC UHF - 400 v original stříbrném kufru
4. 1x koncový zesilovač JAMO 300 - stereo - černý, ve starším keysu 3U - kožené ucho, samolepka BEHINGER na víku
5. 1x CD přehrávač TECHNICS SL-PG 370 A černý, v černém kufru.
6. 1x omezovač zpětné vazby BEHRINGER Feedback Destroyer, výrobní č. 814 920 35 nebo 815 321 35
7. 1x digitální EQ + analyzer BEHRINGER ULTRA CURVE DSP 8000, výrobní číslo 61 74 14 22 v originál výrobním obalu.
8. 1x Di box OMNITRONIC LH-060 stereo - stříbrný
9. 1x světelný mix pult NOVA 12+12 předvoleb ve stříbrném kufru (ještě analogový tip).
Re: Krádež aparatury
tak to buď v pohotovosti, protože si ještě přijdou pro ten soundcraftí napaječ - tím behringrím soundcarfat nenapojí a nenapojí...
jinak ale hlubokou soustrast, také jsem byl před časem vykraden a nic... snad budeš mít více štěstí, jako ostatně nedávný případ tady z fóra, kdy se věci našly.
Mimochodem, o jaké jde město/obec?
jinak ale hlubokou soustrast, také jsem byl před časem vykraden a nic... snad budeš mít více štěstí, jako ostatně nedávný případ tady z fóra, kdy se věci našly.
Mimochodem, o jaké jde město/obec?
Jsem z Prahy 6, Bílá Hora. Sorry, zapomnšl jsem to uvést. Určitě to nebyl nikdo od fochu, vzal i staré skoro neprodejné věci /10 let starý CD přehrávač, Behringry, starý analogový mix světel, atd./ a přitom vedle stály daleko dražší věci a světelné efekty. Nevěřím, že by se odvážil zpět pro napaječ, neví kde je a asi by ho ani nepoznal. Už jsou i nové zámky, ale dveře neporušené, žádné násilí, holt zlaté /české?/ ručičky.
- jirkaaa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Promiň,že se tomu zasměju kapku,ale to že nebyly od fochu jsem poznal hned když to ukradli bez zdroje pitomci
Jinak:upřímnou soustrast!Přeju hodně štěstí aby se vše vrátilo
Jinak:upřímnou soustrast!Přeju hodně štěstí aby se vše vrátilo
Kdo vás to naučil dělat takovej kravál?:)
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
... a nebo si naopak prijdou este pro toho Behringera pult ;-DNick píše:tak to buď v pohotovosti, protože si ještě přijdou pro ten soundcraftí napaječ - tím behringrím soundcarfat nenapojí a nenapojí...![]()
Jinak predpokladam, ze probehlo hlaseni PCR ... tak drzim palce at se cini aspon jako v pripade ukradeneho aparatu Mirka H. Mne pred lety taky ukradli pult kdyz vykradli bubenikovi sklad kde jsme meli veci ulozeny mezi xeftama (paradoxne neukradli zadny bubny, s tim se jim nechtelo tahat).
Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, Re: Krádež aparatury
Žádné novinky v případu?
Já tenkrát vytiskl obrázky ukradených věcí, roznesl je po zastavárnách... ale stejně nic. A to v dobré víře ani nepodezírám zastavárníky, že kvůli kšeftu udělají vše. Většina má spíš raději klid od PČR.
Já tenkrát vytiskl obrázky ukradených věcí, roznesl je po zastavárnách... ale stejně nic. A to v dobré víře ani nepodezírám zastavárníky, že kvůli kšeftu udělají vše. Většina má spíš raději klid od PČR.