Wavelab a volba zdroje zvuku
-
- Reklama
-
JirkaJirous
Ahoj, zkoukl jsem na netu toto videjko, kde zdrojem zvuku pro spektralni analyzer ve wavelabu je uplne jiny program (spis asi smesovac zvukovky).
Nemuzu ale prijit na to, jak to ve wavelabu udelat :{ Tak prosím o radu zkusenejsi...
Nemuzu ale prijit na to, jak to ve wavelabu udelat :{ Tak prosím o radu zkusenejsi...
- pavlii
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Easy
:

Monitoruje se prostě vstup; v daném případě to bude pravděpodobně interní "loopback", protože má spuštěnou standalone verzi synthu. Nebo je využit multiclient ovladač zvukovky.
Podstatné je aktivovat tento typ monitoringu ve WL - viz orámované tlačítko. Klepal jsem prstem na NTB mic, ale blbě se to chytá (nechtěl jsem v práci rušit kolegy mumláním, haha), ale aspoň čárečky tam vidět jsou.
P.

Monitoruje se prostě vstup; v daném případě to bude pravděpodobně interní "loopback", protože má spuštěnou standalone verzi synthu. Nebo je využit multiclient ovladač zvukovky.
Podstatné je aktivovat tento typ monitoringu ve WL - viz orámované tlačítko. Klepal jsem prstem na NTB mic, ale blbě se to chytá (nechtěl jsem v práci rušit kolegy mumláním, haha), ale aspoň čárečky tam vidět jsou.
P.
-
JirkaJirous
Tak easy to asi v mem pripade nebude, pac mi to proste nefunguje nefunguje 
- pavlii
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Já bych viděl chybu v ládování....erghhmmm - v routování
Výstupy aplikace synthu -> vstupy ve WL. Jde jen o to, jaké možnosti má tvůj audio HW (zvukovka), takže jak moc jednoduše/složitě se to dá udělat.
P.
Výstupy aplikace synthu -> vstupy ve WL. Jde jen o to, jaké možnosti má tvůj audio HW (zvukovka), takže jak moc jednoduše/složitě se to dá udělat.
P.
-
Návštěvník
Zvukovku mam nejobycenejsi realtek.Zdroj zvuku ma být aplikace Reason 4.Nemuzu tam ale najít nejake nastaveni zvukovky.
Obecne mi v reasonu chybi nejaky spektralni analyzer.
Slo by to udelat tak, ze bych mel nejaky analyzer ktery by jako zdroj zvuku mel to co se prave prehrava v reproduktorech?Proste vystup zvukovky, stereofoni smesovac se to asi menuje.Vy budete vedet vice...
Obecne mi v reasonu chybi nejaky spektralni analyzer.
Slo by to udelat tak, ze bych mel nejaky analyzer ktery by jako zdroj zvuku mel to co se prave prehrava v reproduktorech?Proste vystup zvukovky, stereofoni smesovac se to asi menuje.Vy budete vedet vice...
- pavlii
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
V tom případě máš zřejmě smůlu, protože nemáš "interní loopback". Chce to lepší zvukovku (minimálně třeba s multiclient ovladačem).
P.
P.