Allen Heath iLive versus Soundcraft Si Compact
-
- Reklama
- TomasVv
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Ve vlákně http://www.zvukarina.cz/zvukova-technik ... t3434.html se rozhořela bitva mezi dvěma digitálními pulty.
Protože papír a internet snese všechno, navrhuji udělat srovnání. Má někdo v okolí Brna Si compact?
Btw umí pulty řady Si delay na PFL?
Protože papír a internet snese všechno, navrhuji udělat srovnání. Má někdo v okolí Brna Si compact?
Btw umí pulty řady Si delay na PFL?
Dělám, co mě baví.
A to by me docela zajimalo, bez jakyhokoliv distributorskyho zatizeni... I vic ruznych pultu by nevadilo.
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
... v Brne by ho meli mit Marcel Audio myslim.TomasVv píše:Má někdo v okolí Brna Si compact?
Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, Allen Heath iLive versus Soundcraft Si Compact
Problem vidim spis s prosotorem - kde srovnavat.
- TomasVv
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
A taky na jaké bedny poslouchat, co do toho puštět atp. Snadné to zrovna není, ale porovnat to chci 
Dělám, co mě baví.
- Zbynoor
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
No to by me samotnyho zajimalo, ale uz sem to mozna nekde psal, srovnavali jsme u Marcela uz Ls9 s Si a prisla mi Ls9 zvukove lepsi, nicmene nevim kdo by vlastne mel byt ten arbitr jelikoz kazdemu se to muze jevit jinak.
www.silentsound.cz www.silentsound.cz/tour - VW Crafter Tourbus
L-Acoustics, Yamaha CL3, Neumann, BSS, Shure, Sennheiser, Lake, XTA, LabGruppen, DBX, AKG, AlurSystem, Nivtec ...
L-Acoustics, Yamaha CL3, Neumann, BSS, Shure, Sennheiser, Lake, XTA, LabGruppen, DBX, AKG, AlurSystem, Nivtec ...
- blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Taky by mě srovnání zajímalo. Třeba u nás v divadle by to asi šlo zařídit, je tam dobrá akustika, a hlasitost v tomto případě není ta prioritní zálečitost, tou bude asi čistota zvuku, ale jsou to VČ.
K otázce na čem porovnávat, osobně si myslím na něčem co je v podobné cenové katogorii. Těžko bude někdo s Vertecama, nebo něčím podobným míchat na pultu této kategorie. I když i to se může stát, aby mě někdo nechytal za slovo.
Já můžu nabídnout jinak sestavy HK Audio IL série, a EV Eliminator, zesy Crest CPX, C-Audio Pulse, a EV Qxx, processing DBX 480 a Rane RPM-26z.
Zbynoor: Kolektivní vina
.
K otázce na čem porovnávat, osobně si myslím na něčem co je v podobné cenové katogorii. Těžko bude někdo s Vertecama, nebo něčím podobným míchat na pultu této kategorie. I když i to se může stát, aby mě někdo nechytal za slovo.
Já můžu nabídnout jinak sestavy HK Audio IL série, a EV Eliminator, zesy Crest CPX, C-Audio Pulse, a EV Qxx, processing DBX 480 a Rane RPM-26z.
Zbynoor: Kolektivní vina
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř
- Zbynoor
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Myslim ze je uplne jedno kde to bude (klidne na skladu) a na cem to bude (L Acoustics nebo Adamson) je dulezite aby sel do obou srovnavanych pultu stejny signal a ven sel zase do stejneho reprodukcniho systemu, pak se da slyset rozdil ve zpracovani, ktery je rozdilny prave diky rozdilnemu clanku v systemu coz je v nasem pripade pult. A o tom, ze pri porovnani LS9 a Si na SM58 bylo Si pod dekou neni sporu na tom sme se shodli vsichni co jsme byli ucastni testu, ale vzdy je to jen subjektivni nahled na vec. Treba je to tak spravne a citelnost LS9 byla spatnou vlastnosti pultu. ( neobhajuju ani jedenu ani druhou znacku a rad se znovu zucastnim testu u Marcela i s dalsima pultama a dalsima posluchacema, myslim ze to neni problem, domluvim to v pohode )
jeste dodam ze i po tomto testu ktery probehl u Marcela pred nakupem Si to pro nej nemelo takovou vahu aby si misto Si koupil Ls9, takze myslim ze to je vetsinou o sympatiich a o tom u koho dostane kdo vetsi slevu popripade kdo zrovna prodava tu ci onu znacku
jeste dodam ze i po tomto testu ktery probehl u Marcela pred nakupem Si to pro nej nemelo takovou vahu aby si misto Si koupil Ls9, takze myslim ze to je vetsinou o sympatiich a o tom u koho dostane kdo vetsi slevu popripade kdo zrovna prodava tu ci onu znacku
www.silentsound.cz www.silentsound.cz/tour - VW Crafter Tourbus
zdravím kolegov ,
o zrovnávaní LS9 a SI compact nič neviem a veľmi by ma zaujímal výsledok.
Chcel by som poprosiť , či by bol niekto zo zúčastnených ochotný to popísať, alebo ma nviedol, kde to popísané je.
Vopred dík
http://www.ozvuceniekostur.estranky.sk" onclick="window.open(this.href);return false;
o zrovnávaní LS9 a SI compact nič neviem a veľmi by ma zaujímal výsledok.
Chcel by som poprosiť , či by bol niekto zo zúčastnených ochotný to popísať, alebo ma nviedol, kde to popísané je.
Vopred dík
http://www.ozvuceniekostur.estranky.sk" onclick="window.open(this.href);return false;
Kde je Blahovo divadlo?
- Pavel Sedlák
- Uživatel

Při hodnocení nezapomenout na variantu se zapnutýma efektama - jako při zvučení kapely.
Vede mně k tomu zkušenost s LS9, kde to procesor při větším využití asi moc nezvládá (nejspíš díky flow-point) a zvuk se pak začne podobat MP3...
Vede mně k tomu zkušenost s LS9, kde to procesor při větším využití asi moc nezvládá (nejspíš díky flow-point) a zvuk se pak začne podobat MP3...
Nemám strach z lopaty, mám strach ze srpu a kladiva
Kdyz se sejde dost lidi a vic pultu, muzu prispet se svou troskou - splitnout do vsech vritualni zvukovku - ruzne zanry ve stopach... Muzem si pak umichat stejnej material a porovnat vysledky online.
- blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Vole, mám to v podpisuFyla píše:Kde je Blahovo divadlo?
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř
Fuj to je daleko
Ale kdyz by byl dobry prostor a byl zajem...
- blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Zájem by byl, to už jsem psal.
Dispozice techniky mám v profilu a nebo nově na http://zbsound.blahovec.biz" onclick="window.open(this.href);return false;.
Sál je asi pro 300+100(balkón) lidí, sestupné, čalouněné sedačky, stěny obložené dřevem a čalouněné. Možnost instalace stolu pro zvukaře v sále.
Jeviště v hadrech asi 8x6m+2m forbína, koberec.
Něco se dá pozjistit i na webu divadla http://www.divadlojaromer.cz" onclick="window.open(this.href);return false;.
Jediná vada je, že teď až do Mikuláše tam bude stát scéna a odpoledne se tam zkouší, s výjimkou asi týdne, kde se bude přestavovat z velkýho divadla na pohádku a ještě tam do toho budu mít 2 BB (to abychom se nenudili
. Ale třeba doba hned po vánocích leden, únor bývá volnější, navíc já můžu většinou i všední den.
Takže jen se domluvit, sehnat ty 2 pulty, nebo třeba i tu LS9 a pokud by někdo měl zájem klidně i Behringera a Presonuse. Pro orientaci a srovnání ananlog vs. digitál v podobné cenové kategorii (myšleno analog+efekťák) pak můžu dát k dispozici i analogovou GB4ku.
Možná bych moh domluvit i nějakou kapelku ať už akustickou (folkaře), nebo rock, nebo i BB, ale to už by bylo moc velký.
Pro ilustraci přikládám foto AWR (10lidí, 24vst., 7xAUX), bez problémů ukočírovatelný.
Dispozice techniky mám v profilu a nebo nově na http://zbsound.blahovec.biz" onclick="window.open(this.href);return false;.
Sál je asi pro 300+100(balkón) lidí, sestupné, čalouněné sedačky, stěny obložené dřevem a čalouněné. Možnost instalace stolu pro zvukaře v sále.
Jeviště v hadrech asi 8x6m+2m forbína, koberec.
Něco se dá pozjistit i na webu divadla http://www.divadlojaromer.cz" onclick="window.open(this.href);return false;.
Jediná vada je, že teď až do Mikuláše tam bude stát scéna a odpoledne se tam zkouší, s výjimkou asi týdne, kde se bude přestavovat z velkýho divadla na pohádku a ještě tam do toho budu mít 2 BB (to abychom se nenudili
Takže jen se domluvit, sehnat ty 2 pulty, nebo třeba i tu LS9 a pokud by někdo měl zájem klidně i Behringera a Presonuse. Pro orientaci a srovnání ananlog vs. digitál v podobné cenové kategorii (myšleno analog+efekťák) pak můžu dát k dispozici i analogovou GB4ku.
Možná bych moh domluvit i nějakou kapelku ať už akustickou (folkaře), nebo rock, nebo i BB, ale to už by bylo moc velký.
Pro ilustraci přikládám foto AWR (10lidí, 24vst., 7xAUX), bez problémů ukočírovatelný.