Zkušenosti s EMU 0202 na homerecording?
-
- Reklama
-
lukysv
Dobrý den chtěl se zeptat máte někdo zkušnenost s EMU 0202?Podle parametru je hodně výhodná splnuje všechny požadavky? mluvím o věcech jako jsou zpoždění signálu nebo přezvuky.
taky se chci zeptat jestli je vhodná pro domácí nahrávaní nahraval bych postutpně jednu stopu do druhé. Děkuji za rady
taky se chci zeptat jestli je vhodná pro domácí nahrávaní nahraval bych postutpně jednu stopu do druhé. Děkuji za rady
Vlastním EMU 0204, což je to samé, akorát to má navíc jeden vystupní Aux s možností jiného mixu pro odposlech. S procesorem i3 a 4GB ram jsem na notebooku schopen nahrávat bez problémů s latencí 4ms in, 4ms out (48kHz) což je skoro nepostřehnutelné, ve většině DAWů si můžeš nastavit i kompenzaci zpoždění o přesný počet vzorků. Interní direct monitoring funguje také velmi dobře, takže s následným posunem nahraného signálu není problém nahrávat i s větší latencí.
Mohlo by se ti ale také hodit: 2 mikrofoní vstupy, případně fantomové napájení. Já používám tuto kartu na záznamy z pultu, tedy linkou, ale zvaž, jestli by ti nestálo za to zainvestovat trochu víc (EMU 0404).
S kartou nemám problémy a se zvukovou kvalitou jsem více než spokojen.
Mohlo by se ti ale také hodit: 2 mikrofoní vstupy, případně fantomové napájení. Já používám tuto kartu na záznamy z pultu, tedy linkou, ale zvaž, jestli by ti nestálo za to zainvestovat trochu víc (EMU 0404).
S kartou nemám problémy a se zvukovou kvalitou jsem více než spokojen.