Zkušenosti s EMU 0202 na homerecording?

Otázky a odpovědi ze STUDIOVÉ PRAXE - co, jak a proč dělat atd. (otázky na techniku směřujte do sekce Zvuková technika).
Odpovědět
  • Reklama
  • dLive masterclass PRAHA with Dylan Mitrovich
lukysv

Příspěvek od lukysv »

Dobrý den chtěl se zeptat máte někdo zkušnenost s EMU 0202?Podle parametru je hodně výhodná splnuje všechny požadavky? mluvím o věcech jako jsou zpoždění signálu nebo přezvuky.
taky se chci zeptat jestli je vhodná pro domácí nahrávaní nahraval bych postutpně jednu stopu do druhé. Děkuji za rady :)
zblebt
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od zblebt »

Vlastním EMU 0204, což je to samé, akorát to má navíc jeden vystupní Aux s možností jiného mixu pro odposlech. S procesorem i3 a 4GB ram jsem na notebooku schopen nahrávat bez problémů s latencí 4ms in, 4ms out (48kHz) což je skoro nepostřehnutelné, ve většině DAWů si můžeš nastavit i kompenzaci zpoždění o přesný počet vzorků. Interní direct monitoring funguje také velmi dobře, takže s následným posunem nahraného signálu není problém nahrávat i s větší latencí.

Mohlo by se ti ale také hodit: 2 mikrofoní vstupy, případně fantomové napájení. Já používám tuto kartu na záznamy z pultu, tedy linkou, ale zvaž, jestli by ti nestálo za to zainvestovat trochu víc (EMU 0404).

S kartou nemám problémy a se zvukovou kvalitou jsem více než spokojen.
Odpovědět

Zpět na „Nahrávání a práce ve studiu“