Poraďte powermix pro školu
-
- Reklama
-
martynus
Zdravim technicky nadane,
chtel bych sponzorskym darem darovat nasi vesnicke zakladni skole powermix, protoze maji dve ucebny na hudebni vychovu, v jedne aktivni bedny,ve druhe pasivni,oboji cca100w. Decka prenaseji takovy predpotopni zesilovac ktery huci jako vetrak,a mixazni pult s podvozkem ma ulamane snad vsechny knofliky. Pripojuji na to jen dve kytary,cajon, a mikrofon na zpev. Prosim poradte co by jim chvilku vydrzelo abych jim nedal dar nedar. Diky za radu.
chtel bych sponzorskym darem darovat nasi vesnicke zakladni skole powermix, protoze maji dve ucebny na hudebni vychovu, v jedne aktivni bedny,ve druhe pasivni,oboji cca100w. Decka prenaseji takovy predpotopni zesilovac ktery huci jako vetrak,a mixazni pult s podvozkem ma ulamane snad vsechny knofliky. Pripojuji na to jen dve kytary,cajon, a mikrofon na zpev. Prosim poradte co by jim chvilku vydrzelo abych jim nedal dar nedar. Diky za radu.
- Petr V.
- Uživatel

Bylo by dobré uvést v jak velkou hodnotu má tento dar mít.
Funkční je AllenHeath PA12CP, Mackie 808, Dynacord Powermate.Ten posledně jmenovaný je asi nejlepší,ale také nejdražší.
Pokud vím,tak jak PA12CP,tak i Macke 808, mají klasický zdroj s transformátorem. Osobně bych doporučoval, u těchto levnějších věcí , vyhnout se zařízením se spínaným zdrojem, bývá to zdroj potíží krátce po uplynutí záruky.
Funkční je AllenHeath PA12CP, Mackie 808, Dynacord Powermate.Ten posledně jmenovaný je asi nejlepší,ale také nejdražší.
Pokud vím,tak jak PA12CP,tak i Macke 808, mají klasický zdroj s transformátorem. Osobně bych doporučoval, u těchto levnějších věcí , vyhnout se zařízením se spínaným zdrojem, bývá to zdroj potíží krátce po uplynutí záruky.
Petr Vinš
tel: 721 281 678
petr@splacoustics.cz
tel: 721 281 678
petr@splacoustics.cz
- Zdeněk Prodance
- Uživatel

Je to ale právě kvůli tomu trafu a klasickému zesilovači těžší, asi 20kg, což mi přijde na děti moc. Možná menší 408S, ten by měl ještě jeden (ex demo) na skladě být a určitě by na něj byla sleva, má asi 14kg. Výkon a počty vstupů by ještě stačily.
http://eshop.prodance.cz/408s/d-91581/" onclick="window.open(this.href);return false;
H.M.
http://eshop.prodance.cz/408s/d-91581/" onclick="window.open(this.href);return false;
H.M.
Prodance, http://www.prodance.cz
-
martynus
Dekuji za prispevky,koukal jsem uvedene typy,zdaji se mi prilis vykonne vzhledem k faktu, ze decka maji k dispozici reproboxy 100w pri 8 ohm.. Cenova relace by mela byt do 6000,-, jsme na to dva nadseni tatinkove kteri chteji podporit male muzikaty...
Myslel jsem neco mensiho,nejaky Behringer,T.mix nebo Laney. redem diky za nazory.
- Pavel Sedlák
- Uživatel

S rozpočtem 6000,- Kč se ovšem dostáváte do kategorie laciných zařízení a je potřeba počítat s tím, že se kupuje "ošizená" věc.
Životnost takových věcí často časově koresponduje se záruční dobou...
Jestliže přes uvedený rozpočet "nejede vlak" tak bych se podíval i po věcech z druhé ruky.
Životnost takových věcí často časově koresponduje se záruční dobou...
Jestliže přes uvedený rozpočet "nejede vlak" tak bych se podíval i po věcech z druhé ruky.
Nemám strach z lopaty, mám strach ze srpu a kladiva
-
Návštěvník
Diky za radu. Mam jeste dotaz - jak jsem uvedl, v jedne tride maji pasiv bedny,ve druhe aktivni. Mohou powermix pripojit i k aktivnim bednam? Omlouvam se za mozna primitivni otazky ale nejsem z oboru. Diky.
Zdravím, vím že se to sem asi nehodí, ale měl bych na prodej powermix Yamaha EMX2000, jediný problém je v tom, že bych ho chtěl prodat i s reprobednami, kabely, stojany a casem na mix najednou. Kdyžtak SZ
- Zdeněk Prodance
- Uživatel

Každý powermix by měl mít možnost používat mix a zesilovač variabilně, tedy například i připojit aktivní bedny. Rozpočet je problematický, pokud to nekupujete jen na velmi krátkou dobu, tak skutečně vyjdou ty nejlevnější věci dráž, protože se rychleji "spotřebovávají". Nepleťte si to s dárky k vánocům, ty děti omrzí anebo z nich vyrostou (a příští rok se stejně kupují další), tohle je investice na delší dobu a pro víc dětí, než jen vlastní. Zkuste ukecat další tatínky. Ta 408S není v žádném případě příliš výkonná, je tak akorát.
H.M.
H.M.
Prodance, http://www.prodance.cz
-
Návštěvník
Vse zni presvedcive a logicky, zkusim neco vymyslet jestli dame dohromady vic spriznenych dusi. Dekuni za vyjadreni a rady . M.S.
Ono i s těmi Behringery se dá docela hrát, nicméně bych doporučil spíše modernější modely typu PMP980S (od cca 8500,-) nebo faderový PMP4000 (10 000,-). Technicky jsou oproti PMP1000/3000/5000 mnohem dále...
Pokud jde o váhu, jsou uvedené typy řekněme celospínané a technicky na celkem slušné úrovni
). Ano, prodáváme je, ano mám na úkol jejich servis. Z řady nových pultů PMP 4000/6000 jsem opravoval jen jeden jediný - proražená dioda na výstupu zesilovače. To znamenalo tvrdý zkrat jedné polarity napájení....zdroj to přežil naprosto bez problémů (takže opchrany fungují), stačilo vyměnit jen diodu... Jinými slovy v řadě věcí se Behringer celkem zlepšil (někde výrazně), takže bych ho apriori nezatracoval, jedině aposteriori a to ještě...těžko
).
Pokud jde o váhu, jsou uvedené typy řekněme celospínané a technicky na celkem slušné úrovni
1) Audiopro s.r.o. - servis, instalace, akustika, podpora: http://www.audiopro.cz
2) Práce všeho druhu (měření, vývoj, poradenství,...)
2) Práce všeho druhu (měření, vývoj, poradenství,...)
-
Návštěvník
dekuji za rady, co si myslite o tomto - http://mixazni-pulty.heureka.cz/omnitronic-cs-612/" onclick="window.open(this.href);return false; v pouzite verzi za 5000,- Kc?
- TomasVv
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Stělesněné zlo. Hraje mizerně, u použitého není záruka, čert ví, kdy tomu co odejde.
Dělám, co mě baví.