Alesis MicroVerb 4 a 1ks LED PAR Stairville

Okradli vás? Napište to sem. Snad budete mít štěstí a někdo vám pomůže.
Pravidla fóra
- sekce slouží k informacím o odcizených věcech a všemu, co souvisí se zvukařinou. Mohou zde být zveřejněny všechny informace, které by mohly vést k nalezení věcí. Při psaní příspěvků pozor na činnost, která by mohla překročit meze zákona (uvádění jmen domnělých pachatelů, adres, osobních údajů...).
- příspěvky, nesouvisející s tématem fóra, nebo obsahující vulgarity budou smazány.
- na příspěvek můžete odpovídat či pokládat upřesňující dotazy, můžete i komentovat jeho obsah.

NEZAPOMEŇTE DO INZERÁTU UVÉST KONTAKT.

Diskuzní fórum zvukarina.cz ani lidé, spjatí s jeho tvorbou, nenesou odpovědnost za obsah a pravdivost údajů, uvedených v inzerci.
Odpovědět
  • Reklama
  • dLive masterclass PRAHA with Dylan Mitrovich
KamilV
Uživatel
Uživatel

Alesis MicroVerb 4 a 1ks LED PAR Stairville

Příspěvek od KamilV »

Dnes v noci mi zmizely z auta v Olomouci.
MicroVerb 4 měl přes display vodorovný "škrkanec", ale byla to spíš šmouha přes takovou tu fólii, která se na displaye lepí. Dosud nebyla sundaná, display samotný byl tedy bez škrábanců. Efekt byl ukraden bez trafa, to mi po něm zůstalo.

Stairville LED par byl v originál krabici se záručákem, v pondělí jsem to chtěl posílat na reklamačku, nesvítily na něm všechny modré ledky (doufám, že má zloděj rád modrou).

Nejdražší je samozřejmě rozflákaný okno na Renaultu... :(
fikus
Uživatel
Uživatel

Re: Alesis MicroVerb 4 a 1ks LED PAR Stairville

Příspěvek od fikus »

To je k nas...í. Kdoví jestli ten hajzlik vůbec věděl k čemu to je. #-o
frantik
Uživatel
Uživatel

Re: Alesis MicroVerb 4 a 1ks LED PAR Stairville

Příspěvek od frantik »

Kamile, mám jeden volný MicroVerb 4, již ho nevyužiji. Jsem první majitel, kupováno ještě v Intonu blahé paměti... Je plně funkčí, vždy namontován v racku, v podstatě vypadá jako nový. V nejbližší době na něj stejně vyvěsím inzerát k prodeji, nabídnu ho za 2.000,-. Jestli by se Ti hodil napiš prosím na fhruby@volny.cz nebo sem do vlákna. Samozřejmě bych Ti přál aby se odcizené věci našly a vrátily, otázka je kdy a jestli vůbec...

to fikus: Jak říkával můj kolega: "Na k...u nenarazíš, jenom na kamaráda:-)!"
Jsem zmatkař, někdy. No a?
Odpovědět

Zpět na „Odcizená technika, varování“