Průchozí vícenásobné koncovky
-
- Reklama
-
OK2MDK
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Průchozí vícenásobné koncovky
Zdravím,
chci se zeptat nenašel jste někdo někde nějakého "pejska" který by byl průchozí?
Známý to vyrýběl ručně a říkal, že nikdy více, a mě se ta technologie libí. Ale nenašel jsem zdali to někdo vyrábí.
Díky Mirek
chci se zeptat nenašel jste někdo někde nějakého "pejska" který by byl průchozí?
Známý to vyrýběl ručně a říkal, že nikdy více, a mě se ta technologie libí. Ale nenašel jsem zdali to někdo vyrábí.
Díky Mirek
-
OK2MDK
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Re: Průchozí vícenásobné koncovky
Ano na sítově napětí.
Kolega to nabastlil z 4násobných psů, viděl jsem 2 násobné v jednom divadlě na LED pásky, ale 2 násobný je málo.
Kolega to nabastlil z 4násobných psů, viděl jsem 2 násobné v jednom divadlě na LED pásky, ale 2 násobný je málo.
Na LED pásky bych to vyděl v pohodě ty berou nula nula nic...
Nejsem prodavač
Jo je to skvela vec, samozrejme nutno uzit mozek a nepretezovat.
Ale taky jsem to jeste hotove nevidel
Never ask FOH sound engeener "Are you DJ?" because he can kill you....
Mě vyprávěl kamarád jak montoval nějaké světlo ve Vietnamském velkoskladu. Vyděl že tam mají levné prodlužovačky -psy.tak říká ať mu jich pět dá a vitenamec říká. "Ty nebrat ty kouří a hoří moc hoří"
Nejsem prodavač
Vůbec nechápu dotaz. To jako nechceš spojovat prodlužku do prodlužky, ale mít pokračování vyvedený rovnou z tělesa psa?
SiEx3, X32r, IG4T, EV, Turbosound etc.
-
OK2MDK
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Ano přesně tak.
Známý to používá ná nástrojovku, a já to chtěl pro propojení mikropájek na jeden tábor, vyhlo by se tomu, že při odpojování někdo odpojí i zbytek (ano jde to vyřešit přelepením gafou).
Ale mě se líbila ta koncepce, tak jestli to někdo hotové neviděl, já googlil marně.
Známý to používá ná nástrojovku, a já to chtěl pro propojení mikropájek na jeden tábor, vyhlo by se tomu, že při odpojování někdo odpojí i zbytek (ano jde to vyřešit přelepením gafou).
Ale mě se líbila ta koncepce, tak jestli to někdo hotové neviděl, já googlil marně.
Takže to má vypadt jako prodlužovačka a v půlce je pes-jezevčík? Jo jsem neviděl nikde a přemýšlím jestli to neodporuje nějaké normě ...
Nejsem prodavač
-
Ondráš
Odporuje a ne jedné. Už z principu dodržení bezpečnosti je to blbost a je dobře, že se to vyrábí (bavíme se o pohyblivé variantě).
-
OK2MDK
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
No "z principu" je to stejné jako zřeťezených více prodlužovaček za sebe
Ovšem to v tom případě také asi není normami uplně košér.
Spolužák má doma průchozí dvoujnásobnou, ale to ztrácí smysl, tak hold asi gafa a prodlužka za prodlužku...
Ovšem to v tom případě také asi není normami uplně košér.
Spolužák má doma průchozí dvoujnásobnou, ale to ztrácí smysl, tak hold asi gafa a prodlužka za prodlužku...
-
Ondráš
No právě, že dávat prodlužku do prodlužky se taky nesmí!!! Hlavně né ty levný šmejdy s prechoďákem ja k...a. ...to zas bude mrtvejch

-
OK2MDK
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Nevím proč by mělo být mrtvých, pardon mrtvejch.
A o extra šmejdech čínských tohle nebylo. Někdy není na výběr než namnožit zásuvky, nicméně to že je to proti normě vysvětluje proč se to nevyrábí. I tak díky.
A o extra šmejdech čínských tohle nebylo. Někdy není na výběr než namnožit zásuvky, nicméně to že je to proti normě vysvětluje proč se to nevyrábí. I tak díky.
-
Ondráš
Az potkam znameho, ktery je v tom kovany, zajimalo by me vlastne jakym zpusobem je tato situace resitelna tzv. spravmy zpusobem. Kolik tak cca zasuvek je vzdy po podiu zapotrebi?