Zvuk ve Win server 2008 R2
-
- Reklama
Zvuk ve Win server 2008 R2
Mátens tím někdo nějakou zkušenost? Už jsem to tam rozjel viz.
http://www.howtogeek.com/100618/using-s ... nd-part-3/
Ale některé věci se chovají jinak než ve Win 7 prěsto že tam mám stejnou zvukovku a drivery.
http://www.howtogeek.com/100618/using-s ... nd-part-3/
Ale některé věci se chovají jinak než ve Win 7 prěsto že tam mám stejnou zvukovku a drivery.
Nejsem prodavač
- blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Re: Zvuk ve Win server 2008 R2
A není náhodou v názvu slovo server od toho, že to má běžet na serveru, kdyby to bylo na multimédia, pak tam bude multimédia.
Server nakonfiguruješ, nastavíš a pak na něm maximálně řešíš aktualizace, zálohy, správu uživatelů a podobné věci. Nějak nevidím důvod proč by na něm mělo běžet audio.
Taky má Win server podstatně vyšší stupeň jištění proti nerozvážným zásahům.
Server má běžět 24h 365dní v roce nonstop a ohrožovat jeho stabilitu tím, že se v něm bude kdekdo hrabat a přehrávat kdeco je dost riskování.
Ono dát do kupy zhroucenej server je trochu něco jinýho než si doma přeinstalovat na notebooku sedmičky.
Server nakonfiguruješ, nastavíš a pak na něm maximálně řešíš aktualizace, zálohy, správu uživatelů a podobné věci. Nějak nevidím důvod proč by na něm mělo běžet audio.
Taky má Win server podstatně vyšší stupeň jištění proti nerozvážným zásahům.
Server má běžět 24h 365dní v roce nonstop a ohrožovat jeho stabilitu tím, že se v něm bude kdekdo hrabat a přehrávat kdeco je dost riskování.
Ono dát do kupy zhroucenej server je trochu něco jinýho než si doma přeinstalovat na notebooku sedmičky.
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř
Opět útok... Pokud k tomu nemáš co říci tak prosím nereaguj. Děkuji.
Server není zhroucený a není domů ani do divadla.
Proto je to na serveru aby se to jednou nastavilo hrálo to do netu, nahrávali, hlídali modulaci a nikdo na to nehrabal - je to přesně tento druh aplikace.
Server není zhroucený a není domů ani do divadla.
Proto je to na serveru aby se to jednou nastavilo hrálo to do netu, nahrávali, hlídali modulaci a nikdo na to nehrabal - je to přesně tento druh aplikace.
Nejsem prodavač
Server patří na server, na práci je desktop. I když jde použít oboje na všechno. Nevidím důvod se hned rozčilovat. Dotaz, pokud se to tak dá brát je hodně obecný a není vlastně na co odpovídat. takže:
Ano už jsem slyšel Windows server hrát zvuk.
Stejně jako Ubuntu Server jsem jednu dobu používal částečně jako Desktop.
Ano už jsem slyšel Windows server hrát zvuk.
Stejně jako Ubuntu Server jsem jednu dobu používal částečně jako Desktop.
KV2 Audio ES | ALLEN&HEATH GL2400 | Sennheiser | Audix | Beyerdynamic | Rode
- blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Prdlajs útok, napsal jsem ti tam, že má Win server 100x většáí nastavení zabezpečení oproti desktopovým systémům.
A prostě budu si stát za tím, že žádný multimédia na něj nepatřej.
A ten dotaz je opět jako výkřik do tmy, to jsi se chtěl pochlubit, že jsi na Serverech rozchodil zvukovku, tak to jsi pašák.
Mě se zase povedlo (teda s pomocí) dát do kupy totálně zhavarovanej Server jedný základní školy, kompletně nastavit veškeré přístupy a jelikož to celý dalo práci pomalu na týden, tak prostě vím, že multimédia na něj zkrátka nepatřej.
Ani jsi nenapsal co s nimi zamýšlíš, jaká zvukovka se ti na něm podařila rozchodit a hlavně jak. Takhle totiž tvůj příspěvek kromě chvástání nemá ani tu nulovou hodnotu.
Pokud jsi tím teda nechtěl vyvolat další diskuzi podobnou té pohádce o DiBoxu v tajemném rádiu.
A prostě budu si stát za tím, že žádný multimédia na něj nepatřej.
A ten dotaz je opět jako výkřik do tmy, to jsi se chtěl pochlubit, že jsi na Serverech rozchodil zvukovku, tak to jsi pašák.
Mě se zase povedlo (teda s pomocí) dát do kupy totálně zhavarovanej Server jedný základní školy, kompletně nastavit veškeré přístupy a jelikož to celý dalo práci pomalu na týden, tak prostě vím, že multimédia na něj zkrátka nepatřej.
Ani jsi nenapsal co s nimi zamýšlíš, jaká zvukovka se ti na něm podařila rozchodit a hlavně jak. Takhle totiž tvůj příspěvek kromě chvástání nemá ani tu nulovou hodnotu.
Pokud jsi tím teda nechtěl vyvolat další diskuzi podobnou té pohádce o DiBoxu v tajemném rádiu.
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř
Nechci nic říkat ale cca půlka internetových radii běží přes windows server takže jako na multimedia by se to brát dalo...
Jádro je stejný jak windows takže ovladače stejný... Jediný co tak win server má mnohem více možností než klasický win ale to jsou všechny co stejně normální uživatel nepotřebuje.
Jádro je stejný jak windows takže ovladače stejný... Jediný co tak win server má mnohem více možností než klasický win ale to jsou všechny co stejně normální uživatel nepotřebuje.
Přesně tak je to na streaming a záznam... Kvůli ovladačům jsem bral Win 2008 aby tam šli ovladače určený pro Win 7
Nejsem prodavač