Rada na výběr repro
-
- Reklama
Rada na výběr repro
Zdravím, mám na vás dotaz.
Chtěl bych si pořídit aktivní repro a jelikož jsem úplný začátečník, tak vůbec netuším jak co má být. Tak jestli by byl někdo hodný a poradil mi jak to propojit? Nejde mi o značky a přesný typy repro soustav, to já už si vyberu sám. Jde mi jen o to, jestli mám koupit 2 aktivní a ty propojit mezi sebou, nebo jeden aktivní a druhej pasivní. Popřípadě bych k tomu pak chtěl i subwoofer.
Predem díky za odpovědi
Chtěl bych si pořídit aktivní repro a jelikož jsem úplný začátečník, tak vůbec netuším jak co má být. Tak jestli by byl někdo hodný a poradil mi jak to propojit? Nejde mi o značky a přesný typy repro soustav, to já už si vyberu sám. Jde mi jen o to, jestli mám koupit 2 aktivní a ty propojit mezi sebou, nebo jeden aktivní a druhej pasivní. Popřípadě bych k tomu pak chtěl i subwoofer.
Predem díky za odpovědi
Re: Rada na výběr repro
Pokud jsi začátečník tak si nech poradit spíš tu sestavu, kterou si chceš vybrat jak píšeš sám. Za radu nic nedáš a stejně si pak vybereš sám. Za mě lepší mít každou bednu samostatně aktivní a na sobě nezávislou ale kolega má třeba systém, kde sub je aktivní a napájí i oba satelity. Je to podle mě jedno když to funguje.
-
Marián
Hlavne je napísať na čo, pre koho (typ produkcie) to chceš používať a v akých priestoroch. Na značke až tak nezáleží ono v podobnej konfigurácii a cene to hrá +/- úrovňou narovnako aj keď každému môže sadnúť niečo iné svojim prejavom (samozrejme ak sa nebavíme o predtražených značkách čo sa špecializujú najmä na štátne organizácie a svoju politiku majú nastavenú inak...bežne sa v eshopoch neponúkajú). Taktiež či je potrebné dbať na prenositeľnosť/skladnosť s tým ruka v ruke ide cena čím menšie a lepšie hrajúce tým vyššia
.
A ešte okrem toho skús uviesť, či nové alebo použité. Jazdenky môžu byť sa rovnaké peniaze kvalitnejšie, výkonnejšie.