Aký digitálny mixpult do 8 tis. €?

Analogové, digitální, powermixy, D.J. mixy...
Zamčeno
  • Reklama
  • dLive masterclass PRAHA with Dylan Mitrovich
Akrij Kenumis
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Akrij Kenumis »

nic mě do toho není...jen mě překvapuje jak se tady jakoby ví...co má harmann za lubem:-)) pardon nic ve zlém, ale tyhle spekulace mě na tváři, ať chci nebo ne, vyluzují úsměv..
Mydlovary SOUND
I
I I
I III I
I I
I
Akrij Kenumis
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Akrij Kenumis »

a také mě přijde jako nesmysl porovnávat SIC a T112...ale to je asi na delší povídání....
Mydlovary SOUND
I
I I
I III I
I I
I
Zdeněk Prodance
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Zdeněk Prodance »

Tak ono je to tak zjevné, že termín "za lubem" se fakt nehodí. Dlouholetou obchodní politiku nemůžete skrývat, maximálně se může stát, že je někdo tak mimo, že ji nevidí nebo nechápe, o co jde. To si možná můžete dovolit vy, ale já opravdu ne, u mne by to bylo profesionální selhání první třídy. Obchodujete také něčím ?

Srovnávání vyplynulo z rozpočtu, máte ho nahoře v názvu vlákna. Spíš je divné, že se těch digitálů v tomto rozpočtu reálně nesrovnávalo víc, než že tyto dva. Je to samozřejmě podmíněné časem toho srovnávání, až bude na trhu digitální GL, tak bude asi vhodnější srovnávat především s ním a s iLive až v druhé řadě. Tedy za rok by toto vlákno jistě vypadalo jinak, ale tak dlouho asi nikdo na odpovědi čekat nebude.

H.M.
Zdeněk Prodance
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Zdeněk Prodance »

Ano, na Slovensku je ještě dost věcí jinak a budeme tam muset do pobočky víc investovat, aby dosáhla asi takového podílu na trhu, jako máme tady. Teoreticky tam má A&H distribuovat Rockcentrum z Martina, ovšem jejich výsledky jsou konzistentně špatné (je to ta samá firma, která úplně zklamala Fane, takže nás požádal, abychom se k jeho zastoupení opět vrátili). Harman je pokud vím zastupován dobře. My jsme za poslední rok prodali asi dvacet sestav iLive, tedy na Slovensku jich mělo být prodáno asi tak osm, celkově minimálně pětadvacet. To už by se na ně mělo narážet běžně, jako se to děje tady.

H.M.
pepto
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od pepto »

Akrij Kenumis píše:a také mě přijde jako nesmysl porovnávat SIC a T112...
Myslíte , že SIC je menej kvalitná?
pepto
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od pepto »

H.M. píše:My jsme za poslední rok prodali asi dvacet sestav iLive, tedy na Slovensku jich mělo být prodáno asi tak osm, celkově minimálně pětadvacet.
Vedelí by Ste povedať /respekt. môžte?/ či bolo niečo predané aj do Banskobystrického kraja.
Ak áno a môžete mi povedať aj komu , išiel by som sa na iLive pozrieť.
Martin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Martin »

Téma jsem zamknul, cenných rad i bezcenných plků je v něm už dost.
(přičemž samozřejmě nikomu nechci upřít možnost přispívání)

Nikdo ale nebude chtít číst 16 stránek.

Druhé, v podstatě identické téma od pepta /Soundcraft Si Compact vx. Allen&Heath iLive) jsem aspoň rozdělil do nových témat:

zvukova-technika-zvukove-procesory/dsp- ... t3550.html" onclick="window.open(this.href);return false;
zvukova-technika-prislusenstvi/digitaln ... t3551.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Zamčeno

Zpět na „Mixážní pulty“