miniklaviatury

Otázky a odpovědi ze STUDIOVÉ PRAXE - co, jak a proč dělat atd. (otázky na techniku směřujte do sekce Zvuková technika).
Odpovědět
  • Reklama
  • dLive masterclass PRAHA with Dylan Mitrovich
medvidek180
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

miniklaviatury

Příspěvek od medvidek180 »

Dobrý den, poradil by prosím někdo moulovi jako jsem já, jestli se dá sehnat někde (a jestli to vůbec existuje) miniklaviatura, kterou bych strčil do kapsy, či do batohu (cca 2-3oktávy) a připíchnul jí do USB k notebooku a i na cestách mohl v cubase nahrávat normální hrou v reálném čase a nemusel to ťukat po tónech myší tón po tón jako trotl? I třeba bez dynamiky a třeba i hodně jetá – omlouvám se, že jsem popleta, co nic neví a prudí s hloupejma otázkama. Moc Vám děkuji. Michal
medvidek180
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Re: miniklaviatury

Moc děkuji.M
vasekg
Nováček fóra
Nováček fóra

Příspěvek od vasekg »

Dobrá rada - nekupuj BEZ OSOBNÍHO vyzkoušení!

Řeším teď naprosto stejnou situaci a podobných klaviaturek je celá řada, včetně těch, které mají dotykové fadery, pady a hromadu programovatelných knobů a přitom se vejdou do tašky. Je mezi nimi ale docela brutální rozdíl v kvalitě provedení - zatím jsem se byl koukat jen v Kytarách a Muzikeru - výběr mají obrovský, ale je opravdu potřeba si klaviaturu osahat, abys nebyl nemile překvapen.

V.
vasekg
Nováček fóra
Nováček fóra

Příspěvek od vasekg »

Mám doma hodně věcí od Korgu, ale tohle taky stojí k zamyšlení (nanokey se mi prostě nelíbí) :)

http://www.muziker.cz/klavesy/midi-mast ... lesis-QX25

Jinak to v čechách prodávají mraky obchodníků, podívej se na stránky a vyber si. Rozdíly v cenách jsou leckdy propastné.

V.
medvidek180
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Moc Vám všem děkuji. Michal
Odpovědět

Zpět na „Nahrávání a práce ve studiu“