miniklaviatury
-
- Reklama
- medvidek180
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
miniklaviatury
Dobrý den, poradil by prosím někdo moulovi jako jsem já, jestli se dá sehnat někde (a jestli to vůbec existuje) miniklaviatura, kterou bych strčil do kapsy, či do batohu (cca 2-3oktávy) a připíchnul jí do USB k notebooku a i na cestách mohl v cubase nahrávat normální hrou v reálném čase a nemusel to ťukat po tónech myší tón po tón jako trotl? I třeba bez dynamiky a třeba i hodně jetá – omlouvám se, že jsem popleta, co nic neví a prudí s hloupejma otázkama. Moc Vám děkuji. Michal
- medvidek180
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Re: miniklaviatury
Moc děkuji.M
Dobrá rada - nekupuj BEZ OSOBNÍHO vyzkoušení!
Řeším teď naprosto stejnou situaci a podobných klaviaturek je celá řada, včetně těch, které mají dotykové fadery, pady a hromadu programovatelných knobů a přitom se vejdou do tašky. Je mezi nimi ale docela brutální rozdíl v kvalitě provedení - zatím jsem se byl koukat jen v Kytarách a Muzikeru - výběr mají obrovský, ale je opravdu potřeba si klaviaturu osahat, abys nebyl nemile překvapen.
V.
Řeším teď naprosto stejnou situaci a podobných klaviaturek je celá řada, včetně těch, které mají dotykové fadery, pady a hromadu programovatelných knobů a přitom se vejdou do tašky. Je mezi nimi ale docela brutální rozdíl v kvalitě provedení - zatím jsem se byl koukat jen v Kytarách a Muzikeru - výběr mají obrovský, ale je opravdu potřeba si klaviaturu osahat, abys nebyl nemile překvapen.
V.
Mám doma hodně věcí od Korgu, ale tohle taky stojí k zamyšlení (nanokey se mi prostě nelíbí) 
http://www.muziker.cz/klavesy/midi-mast ... lesis-QX25
Jinak to v čechách prodávají mraky obchodníků, podívej se na stránky a vyber si. Rozdíly v cenách jsou leckdy propastné.
V.
http://www.muziker.cz/klavesy/midi-mast ... lesis-QX25
Jinak to v čechách prodávají mraky obchodníků, podívej se na stránky a vyber si. Rozdíly v cenách jsou leckdy propastné.
V.
- medvidek180
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Moc Vám všem děkuji. Michal